Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnatok ha ezzel szembesulnetek eskuvo utan ket honappal?
Egyszer (?) hazudott, ez még megbocsájtható. Mármint maga a tény, hogy hazudott. Legalább 1x mindenkivel előfordul életében. De nem mindegy, hogy "drágám, igen vettem egy órát a tudtod nélkül", vagy olyat, hogy "ja bocsánat, tudtam, hogy te úgy tudod, FÉRFI-hez mész/mentél feleségül, de én kissé identitás zavarokkal küzdök".
Először is csináltatnék egy aids tesztet (komoly!), utána elgondolkodnék rajta, hogy szükségem van -e olyan emberre egész életemben, ráadásul "férfi" támaszként, aki maga sem tudja kicsoda. Nem baj, hogy ilyen, vannak ilyenek, viszont nekem biztos nem lenne rá szükségem. Valami miatt bevonzotta ezt a fajta férfit a lány, ezen is érdemes lenne elgondolkodni.
32.
Azért a melegek nagy része használja. Ettől miért lenne rasszista a 30. Szombat délelőtt menj ki a Népligetbe és nézd meg, hogy 50 éves pasik , aki még jómódúnak is mondhatóak, hogy járkálnak a bokorba koszos román, cigány fiúkkal. Gondolom ott se tudja az asszony, nem véletlenül mennek délelőtt és gondolom csak rájuk jött a vágy.
OFF :
Kedves 34.es válaszoló
"A rasszizmus olyan gondolkodásmódot jelent, amely az emberek külsejében megfigyelhető eltéréseket kiemeli, ezekhez morális, társadalmi vagy politikai különbségeket rendel hozzá, és az így létrehozott csoportok között – feltételezett tulajdonságaik vagy értékeik alapján – hierarchiát állít."
"A homofóbia szó jelentése félelem, idegenkedés a homoszexualitástól, illetve a homoszexuálisoktól. Tágabb értelemben a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések, diszkrimináció általános megnevezése."
Szerintem ezt a szót akartak írni. Csak hogy tisztában legyél a szavak jelentésével amiket használsz.
ON:
Hazudott! Nekem ez nem férne bele egy házasságba. Akkor is ennyire elfogadóak lennétek ha a feleség k**va lett volna és azt felejti el közölni a férjjel?
"mivel én heteroszexuáliskénz nem szoktam ezen a behatolás dolgon ennyit tűnődni. Esetleg te vagy az a tipikus látens meleg?"
Ki kell hogy ábrándítsalak, sose leszünk egy pár!
Nő vagyok, Te viszont pasi?. Mert én annak okán gondoltam végig a folyamatot, ahová a szösszenet végén eljutottam, hogy hazamegy és betolja asszonykába. Nos én asszonyka helyébe képzeltem magam, és abba az undorító helyzetbe, hogy a férjem közeledik egy "olyan" aktus után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!