Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnatok ha ezzel szembesulnetek eskuvo utan ket honappal?
"A pasi azt mondta a baratnomnek hogy nem kell neki mas. Persze ezutan mar nem tud bizni benne."
Nem értem a barátnődet. A házasságuk előtti kapcsolatról van szó, mindegy, hogy nő vagy férfi. Miért ne lehetne megbízni benne többet?
Látom itt senkit nem néz a sok rossz k.g jó szemmel, aki a románc folytatása ellen voksol.
Már megint az elfogadásra élezik ki a nagy pontozók a dolgot.
Hazudott a férj? Igen!
Megadta a menyasszonyának a lehetőséget a választásra? Nem!
Bízhat benne innen kezdve asszonyka? Nem.
Van értelme egy kapcsolatnak bizalom nélkül? Nincs.
Akkor meg mire ez a fene nagy elfogadás?
Megmondom őszintén, hogy én a pasit nem gondolom biszexuálisnak, egyszerűen meleg. Azért kell neki feleség, mert apukának meg a környezetnek ciki lenne bevallani a "másságot". /hú már ezt a szót is félve írom le, mert lassan mi heterók leszünk mások./
Szexuális hovatartozástól függetlenül, a szóban forgó férj, egy jellemtelen, gerinctelen hazug idióta. Ennek megfelelően kell bánni vele. Azaz lapát.
No és a nemi betegségekről még nem is beszéltünk. Nem biztos, hogy mielőtt "életem"-be rakta húzott gumit. Az a szervünk valójában tudom titok, de nem d.ra való. Ott van egy csomó olyan baktérium, amit nem kellene anyukába betolni. Fúújj és fújjj és fúújj.
Jöhet a 0. Ez nem normális dolog, hogy mindenki mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!