Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnatok ha ezzel szembesulnetek eskuvo utan ket honappal?
Én csak azt nem értem, hogy ha ezt a pasi annyira titkolni akarta, hogy az esküvő előtt és után sem mondta el, akkor miért hagy elöl ilyen CD-t? Egyáltalán miért tart ilyet a lakásban, ha ez olyan nagyon titkos?
Mondjuk ha én lennék a csaj helyében, akkor ez engem annyira nem zavarna, mint ahogy a volt női sem zavartak soha senkinek. Az már inkább zavarna, hogy az előző kapcsolata ideje alatt készült szexképeket így őrizgeti, és az is megfordulna a fejemben, hogy vajon róla is vannak-e más birtokában szexképek, mert az is elég ciki tud lenni.
"Harmadik az lenne, hogy magamat is hibáztatnám valószínűleg, "
Nőként írom ezt. Hát a jó életbe. Nehogy már azért is mi legyünk hibásak, mert a drága pasi b.i és még annyi gerince sincs, hogy elmondja legalább esküvő előtt.
Mégis hogy jöttél volna rá? Így?
- Figyelj kicsim lemegyek a Bélával iszunk egy sört, 2-3 óra és itthon vagyok.
- Béla, Béla. Ki is az? Vele du.tok is, vagy csak barátok vagytok.
- Ő a volt pasim kicsim, de már vége. El is felejtettem mondani.
- Na most lebuktál!
Úgy mégis ezt hogy lehet észrevenni?
Előző kapcsolat volt, és nem megcsalta egy hete.
Ez a férfi biszexuális, és a felesége mellett állapodott meg.
Én nem csinálnék ebből ügyet.
szóval a pasi van olyan butus, hogy elől hagyta a cd-t a már közös kecóban.
az ágyat lecserélte? :D
attól hogy megházasodott a férfi nem biztos hogy tart szeretőt (férfit) maga mellett!
nekem tetszenek a nők is, ennek ellenére férjhez mentem, gyereket szültem, még sincs szeretőm! kicsit sok hülye filmet nézel szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!