Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezen miert haborodnak fel a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen miert haborodnak fel a nők?

Figyelt kérdés

Lattam mar itt kerdesekben leírva hogy a ferfiak feleségnek "házias,gyerekszerető" nőket szerettek volna. Ezeknek fröcsögve estek nekik a nők hogy csakis haziszolgat meg keltetőgépet keresnek...

Nem értem ezt a felháborodast. Egy rendetlen,gyerekutaló nővel miert költözzek össze es akarjak tőle gyereket?

A nők talán összeköltöznének olyannal akinél halmokban all a szennyes és még egyszer nem mosogatott életében? Aki sose fog nekik vacsorat főzni egy hosszú nap utan hanem kínait rendel? Szülnének olyannak aki türelmetlen a gyerekekkel?

2014. szept. 13. 19:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem a rendtartás az emberi tulajdonság, nem női. Ha valaki ki van azon akadva, hogy a másik ezt elvárja, akkor túl sokat ne várjon az élettől.

Amúgy én még egy olyan nővel sem találkoztam, aki igazán rendszerető lett volna. Van egy sanda gyanúm, hogy a nők többsége igazából rendetlenebb mint a férfiak.

Azonkívül meg szerintem mindent meg lehet osztani, ha mindkét fél dolgozik pl.

Férfi leviszi a szemetet, elmegy bevásárolni, a nő pedig főz, vagy mos.

Én sem várom el, hogy a nő állítson össze egy könyvespolcot vagy cipelje az 50 kilós cementes-zsákot, mert valahogy elfogadom, hogy ez egy férfinak dedikált feladat.

2014. szept. 13. 19:56
 12/32 anonim ***** válasza:
80%

"Szerintem a rendtartás az emberi tulajdonság, nem női."

Szerintem is. Ezért furcsa, amikor valaki ezt így kiemeli. Feltételezhető, hogy extrát vár el, tehát nem csak egy alap rendszeretetet.

2014. szept. 13. 19:59
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Az ír ilyent, aki elvárja, hogy kiszolgálják.

Te mire gondolnál egy ilyen kijelentéshez, amikor ezt hangsúlyozzák ki legfontosabb tulajdonságként?

"Házias férjet keresek."

2014. szept. 13. 20:00
 14/32 anonim ***** válasza:
20%

Ezzel a feminizmussal az a baj, hogy a nők ezt csak a kényelmes dolgokra értik.

Tehát pl. fizetésben legyenek egyenlőek. Amikor még volt sorkatonaság akkor hány nő vállalta az emancipáció jegyében, hogy bevonul katonának?

Ha valaki úgy gondolja, hogy jaj, főznöm kell, rabszolga lettem, az egész egyszerűen buta.

2014. szept. 13. 20:01
 15/32 anonim ***** válasza:
75%
Mert sok bennük a sérelem ezzel kapcsolatban, ami teljesen érthető. Nekem is elég fura lenne, ha valaki csak ilyen tulajdonságokat emelne ki, hogy házias legyen.
2014. szept. 13. 20:04
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
Azért én úgy gondolom, egy bizonyos életkor felett már bizony fontos az, hogy miképpen tud egy fedél alatt élni egy ember a másikkal.
2014. szept. 13. 20:07
 17/32 anonim ***** válasza:
84%

"Amikor még volt sorkatonaság akkor hány nő vállalta az emancipáció jegyében, hogy bevonul katonának? "

Amikor kötelező volt, nőket nem hívtak be. Most, hogy nem kötelező, hány férfi vállalja, hogy bevonul?

2014. szept. 13. 20:08
 18/32 anonim ***** válasza:
72%

"Amikor kötelező volt, nőket nem hívtak be. Most, hogy nem kötelező, hány férfi vállalja, hogy bevonul?"

Ennyi.

2014. szept. 13. 20:18
 19/32 anonim ***** válasza:
79%

Azért mert amikor mondod, hogy tök szupi, hogy háziias vagy, és olvadsz egy babától, annak az esetk sajnálatos módon nagy százalékában az a vége, hogy a nő dobhat el mindent a fenébe, és csak gálya az élete. Melóban retteg, mikor lesz beteg a gyerek 1000%dolgozik, hogy legyen munkája, otthon pedig egy háztartási gép. És pörög az egész évről évre. Miközben a hapsi max morog mert az asszony egyre zsémbesebb, sárkányabb a fáradtságtól fásultságtól.

Pl.: egész nap rodeózás itthon 0segítség, max rumli kreálás, munka ismét hétfőtől remélem addigra a két kicsi rendbe jön. És nem nem maradna itthon pár napot, hogy megmaradjon a munkahelyem, ami két pici mellett álom meló... Szóval az ilyen és ehez hasonló csalódások miatt reagálunk így mi nők, hogy sem rabszolgák sem keltetők nem vagyunk...

Tisztelet a kivételnek

2014. szept. 13. 20:21
 20/32 anonim ***** válasza:
6%

szerintem nem is azoktol a noktol varjak akik dolgoznak nyolcoraban rendes fizetesert.

inkabb azoktol akik nem dolgoznak semmit csak otthon vannak lognak a neten egesz nap, de este a hullafaradt ferjuktol aki huzta az igat hajnaltol hogy eltartsa a csaladot, elvarnak hogy meg a hazat is o takaritsa.

2014. szept. 13. 20:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!