Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen miert haborodnak fel a nők?
Lattam mar itt kerdesekben leírva hogy a ferfiak feleségnek "házias,gyerekszerető" nőket szerettek volna. Ezeknek fröcsögve estek nekik a nők hogy csakis haziszolgat meg keltetőgépet keresnek...
Nem értem ezt a felháborodast. Egy rendetlen,gyerekutaló nővel miert költözzek össze es akarjak tőle gyereket?
A nők talán összeköltöznének olyannal akinél halmokban all a szennyes és még egyszer nem mosogatott életében? Aki sose fog nekik vacsorat főzni egy hosszú nap utan hanem kínait rendel? Szülnének olyannak aki türelmetlen a gyerekekkel?
"A nők talán összeköltöznének olyannal akinél halmokban all a szennyes és még egyszer nem mosogatott életében? Aki sose fog nekik vacsorat főzni egy hosszú nap utan hanem kínait rendel? Szülnének olyannak aki türelmetlen a gyerekekkel?"
Nos, az itteni kerdesekbol leszurve a tobbseg pont ilyenekkel kot hazassagot. Max a kinai nem stimmel.
Nem találkoztam az általad említett kérdésekkel, de nem lehet, hogy nem is a kérdés, hanem a hangnem húzta ki a gyufát egyeseknél? Csak mert szokott ilyen lenni.
Csak azon, hogy valaki házias, gyerekszerető nővel akar lenni, tényleg felesleges felháborodni, hiszen bőven vannak olyanok, akiknek ezek a dolgok nem igazán számítanak, akiknek más az értékrendjük, más tulajdonságokat részesítenek előnyben.
A második kérdésre, nekem, mint nőnek pl. egyáltalán nem fontos, hogy a férjem tudjon főzni, mert én imádok. Bőven elég, ha szükség esetén valami alap kaját, egy rántottát, vagy egy bundás kenyeret össze tud ütni. Nekem ez nem fontos egy férfiban. Nem vagyunk egyformák.
1) Ha ennyit ertettel meg...
2) Ez a lényeg. A ferfiak se szeretnek ezt. Erről szól a kérdes..
5: Igen van aki megvaltozik pozitívan de nagyon nem ez jellemző.
Arról meg szó sem volt hogy csak ezt nézné a ferfi...
Számomra nem felháborító, hanem sekélyességre vall, hogy direkte így keres, hogy házias. A házimunka egy munka, amit el kell végezni, épp olyan, mint mondjuk a tisztálkodás. Szerintem gyerekkortól kezdve kellene az ilyet tanítani (ahogy a tisztálkodást is), nemtől függetlenül, hiszen ez is civilizáltságunkhoz tartozó dolog.
Aki külön kiemeli, hogy olyat keres, aki jó ebben, az gyaníthatóan ingyencselédet akar.
"A nők talán összeköltöznének olyannal akinél halmokban all a szennyes és még egyszer nem mosogatott életében?"
A többsége nem hiszem, de a többség nem is emeli ki, amikor párkeresésbe kezdenek, hogy: "házias férfit keresek". Ha igen, akkor gyanús, hogy valaki olyat keres, aki elmosogat... őutána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!