Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti elhagynatok a hazastarsatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhagynatok a hazastarsatokat ha kiderulne hogy hiv+?

Figyelt kérdés
2014. szept. 8. 21:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Bocsi, de igen! Ez nálam nem lenne kérdés. Pasit 1000 másikat találhatok, egészségem csak 1 van. Mondjuk nálam ezért is alap dolog a gumi, sose csinálnám nélküle, akinek nem tetszik ott az ajtó.
2014. szept. 8. 22:09
 12/24 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. szept. 8. 22:09
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
Senkiről nem mondok le, akit szeretek azért, mert beteg, vagy ha esetleg azért beteg, mert valami hibát követett el a múltban (bár HIV fertőzött nemcsak ezért lehet). Nálam a szeretetet nem csak múló hóbort, hanem életre szól.
2014. szept. 8. 22:11
 14/24 anonim ***** válasza:
91%

Megfogadtam, hogy egészségben-betegségben.

Nyilván ha már a házasság előtt is tudott róla, akkor kötelessége lett volna elmondani, akkor lehet, hogy megfontolnám a dolgot, de magamon azzal már úgyse segítek.

2014. szept. 8. 22:30
 15/24 anonim ***** válasza:
61%
Soha semmilyen körűlmény között nem hagynám el. Ebből látszik, hogy a válaszadók többségének a házasság csak papír..házasok amíg bebasz a gebasz,társ beteg, rúgjunk bele mi is egyet, maradjon egyedül. Szép.
2014. szept. 9. 07:15
 16/24 anonim ***** válasza:
6%
Azonnal!
2014. szept. 9. 08:22
 17/24 anonim ***** válasza:
78%

15-ös: Nem egészen erről van ám szó, emberke. Ne háborogj és ne ítélkezz azonnal mások felett.

A HIV betegséget ma már szinte kizárólagosan csakis nemi úton, ill. fertőzött közös használatú fecskendőtől lehet elkapni (drog), nem pedig csak úgy, véletlenül vagy kórházban.

Ha a férjemről kiderülne, hogy HIV pozitív, én azonnal elhagynám (előzőként artam, hogy azonnal), és nem azért, mert beteg, hanem azért, mert vagy drogos lett titokban és bandázik, vagy megcsalt - nem is akárkivel. Márpedig nekem egy egészségem van, egy életem, eszemben sincs azt kockára tenni egy félrekamaty vagy egy drogozás miatt.

Más betegség az más. Betegen is támogattam a férjemet, nemrég műtötték.

2014. szept. 9. 08:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

OFF: De áruld már el , hogyan lehet, hogy a házastárs nem kapta el?

Ha már fertőzött volt a házasság előtt is, akkor tutira átadta a házastársnak. Vagy egész házasságotok alatt végig gumival védekeztetek és nem volt semmi előváladék stb? Nem értem, hogyan lehet a házastárs egészséges. Ráadásul van ennek egy lappangási ideje (azt hiszem fél év), tehát ha most negatív a teszt, attól még nem árt még egy tesztet csináltatni később is.

2014. szept. 9. 09:56
 19/24 anonim ***** válasza:
Pedig lehetséges,sőt még AIDS-nél is.Az orvosok sem tudják az okát,de vannak emberek akik vagy immunisak rá vagy legyőzi a szervezetük,és nem alakul ki fertőzöttség.
2014. szept. 9. 12:44
 20/24 anonim ***** válasza:
83%

Nem, erről szól a jóban rosszban "rosszban" része.

De ha hazudott, és nem mondta el, akkor a hazugság miatt, nem pedig a betegség miatt.

2014. szept. 9. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!