Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynatok a hazastarsatokat ha kiderulne hogy hiv+?
Megfogadtam, hogy egészségben-betegségben.
Nyilván ha már a házasság előtt is tudott róla, akkor kötelessége lett volna elmondani, akkor lehet, hogy megfontolnám a dolgot, de magamon azzal már úgyse segítek.
15-ös: Nem egészen erről van ám szó, emberke. Ne háborogj és ne ítélkezz azonnal mások felett.
A HIV betegséget ma már szinte kizárólagosan csakis nemi úton, ill. fertőzött közös használatú fecskendőtől lehet elkapni (drog), nem pedig csak úgy, véletlenül vagy kórházban.
Ha a férjemről kiderülne, hogy HIV pozitív, én azonnal elhagynám (előzőként artam, hogy azonnal), és nem azért, mert beteg, hanem azért, mert vagy drogos lett titokban és bandázik, vagy megcsalt - nem is akárkivel. Márpedig nekem egy egészségem van, egy életem, eszemben sincs azt kockára tenni egy félrekamaty vagy egy drogozás miatt.
Más betegség az más. Betegen is támogattam a férjemet, nemrég műtötték.
OFF: De áruld már el , hogyan lehet, hogy a házastárs nem kapta el?
Ha már fertőzött volt a házasság előtt is, akkor tutira átadta a házastársnak. Vagy egész házasságotok alatt végig gumival védekeztetek és nem volt semmi előváladék stb? Nem értem, hogyan lehet a házastárs egészséges. Ráadásul van ennek egy lappangási ideje (azt hiszem fél év), tehát ha most negatív a teszt, attól még nem árt még egy tesztet csináltatni később is.
Nem, erről szól a jóban rosszban "rosszban" része.
De ha hazudott, és nem mondta el, akkor a hazugság miatt, nem pedig a betegség miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!