Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Komolyan sokat kértem a páromtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan sokat kértem a páromtól?

Figyelt kérdés

Nemrég volt egy nagyobb kiadásunk, ami teljesen lenullázott. 30 000Ft-nk maradt erre a hónapra. Fizetés csak jövö hónapban várható, és az is félre lesz téve, hogy korrigáljuk a kiesést.

Én ezt megértem, és nem veszek magamnak semmit. Nekem van még 10 000Ft-m, ennyi maradt abból, amivel a családom összeköltözèskor fél éve támogatott. (Nem kell nagy összegre gondolni)

Annyit kértem a páromtól, adna e 1000Ft készpénzt, munka elött elugornék mosószerért a közeli boltba, ne kártyáról kelljen ezt fizetnem.

Erre mondta, hogy felesleges kiadásokra és a saját kis igényeimre most nincs keret.

Ez nem a saját igényem, ez háztartás. Ha arra panaszkodtam volna, hogy az egyetlen pár öszi cipöm talpa lyukas, azt megérteném, hogy ezt most ne mondjam.

Sokat kértem?

2014. szept. 8. 21:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
19%

Rafkos kiscsaj vagy te :) "ne kartyarol kelljen fizetnem" :D

De parod eszrevette a probalkozasod es nem hagyta magat megcsapolni, nagyon helyes :D

2014. szept. 8. 21:06
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
a párod egy bunkó ne mosd ki a ruhát pár hónapig
2014. szept. 8. 21:07
 3/19 anonim ***** válasza:
30%
Miért nem veszel mosószert a 10.000 forintodból?
2014. szept. 8. 21:07
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem kersz sokat. Ez nagyon durva hogy ilyet beszol neki en jol meggondolnam a hazakoltozest ilyen emberrel nem vallalnek csaladot.
2014. szept. 8. 21:09
 5/19 anonim ***** válasza:
83%
A párod se normális, de te sem. Nem kell kártyáról fizetned, le is vehetsz. Nem értem, miért lenne fair az, hogy ő odaadja neked az árát, te pedig csücsülsz a 10.000 ft-odon?
2014. szept. 8. 21:13
 6/19 anonim ***** válasza:
98%
Milyen párkapcsolat az, ahol 1000 azaz egyezer forinton képesek a felek összeveszni??? Sose fogom megérteni az embereket...
2014. szept. 8. 21:22
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Ne mosd ki a ruháit.
2014. szept. 8. 21:23
 8/19 anonim ***** válasza:
20%
Milyen mosószert veszel egy ezresért?
2014. szept. 8. 21:25
 9/19 anonim ***** válasza:
68%
ma 21:25 milyen mosószert kapsz 1000 alatt?
2014. szept. 8. 21:32
 10/19 anonim ***** válasza:
87%

Hát én szerintem megsértődnék. De nem a konkrét szituáció miatt, hanem mert úgy érezném nem számíthatok rá még egy ilyen apróságban sem, akkor mi lenne ha tényleg nagy baj beütne.....

A ruhákat meg kimosnám szappannal, vagy mittudomén....csalódás egy ilyen férfi/nő....

2014. szept. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!