Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan sokat kértem a páromtól?
Nemrég volt egy nagyobb kiadásunk, ami teljesen lenullázott. 30 000Ft-nk maradt erre a hónapra. Fizetés csak jövö hónapban várható, és az is félre lesz téve, hogy korrigáljuk a kiesést.
Én ezt megértem, és nem veszek magamnak semmit. Nekem van még 10 000Ft-m, ennyi maradt abból, amivel a családom összeköltözèskor fél éve támogatott. (Nem kell nagy összegre gondolni)
Annyit kértem a páromtól, adna e 1000Ft készpénzt, munka elött elugornék mosószerért a közeli boltba, ne kártyáról kelljen ezt fizetnem.
Erre mondta, hogy felesleges kiadásokra és a saját kis igényeimre most nincs keret.
Ez nem a saját igényem, ez háztartás. Ha arra panaszkodtam volna, hogy az egyetlen pár öszi cipöm talpa lyukas, azt megérteném, hogy ezt most ne mondjam.
Sokat kértem?
Rafkos kiscsaj vagy te :) "ne kartyarol kelljen fizetnem" :D
De parod eszrevette a probalkozasod es nem hagyta magat megcsapolni, nagyon helyes :D
Hát én szerintem megsértődnék. De nem a konkrét szituáció miatt, hanem mert úgy érezném nem számíthatok rá még egy ilyen apróságban sem, akkor mi lenne ha tényleg nagy baj beütne.....
A ruhákat meg kimosnám szappannal, vagy mittudomén....csalódás egy ilyen férfi/nő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!