Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most komolyan olyan sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan olyan sokat kértem a páromtól?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye vagyok, hogy itt teregetem ki a szennyest, de engem bánt a dolog.

Egy kicsit fel vagyok fázva ezért ma fürdés után fel akartam tenni egy hüvelykúpot magamnak. Erre bejött a férjem a fürdőszobába, hogy ő borotválkozik. Megkértem, hogy öt percre menjen ki amíg én felteszem a kúpot.

Erre mindenféle prűd nőnek elmondott, meg hogy én titkolózom előtte stb.

Engem ez nagyon bánt. Túl reagálom?

Amúgy 20 éve vagyunk házasok.

2014. aug. 9. 22:12
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
39%

Én még a tampont is felrakom magamnak Párom előtt, ha bejön a fürdőbe, persze első alkalommal megkérdeztem, nem zavarja-e.

Nem értelek egyébként: megdughat, kinyalhat, de nem láthatja, ahogy egy gyógyszert felraksz magadnak???!!!

Igen, túlreagálod, és tényleg prűd vagy.

2014. aug. 9. 22:16
 2/48 anonim ***** válasza:
70%
érdekes a párod hozzáállása. legközelebb mond meg neki, hogy nézze végig ahogy a véres tampont cseréled. az majd elveszi a kedvét.
2014. aug. 9. 22:16
 3/48 anonim ***** válasza:
84%
Mindenkinek vannak bunkó pillanatai...
2014. aug. 9. 22:17
 4/48 anonim ***** válasza:
91%

Nem tartom prűdnek magam s azokat sosem értettem, akik a párjuk előtt nem fürdenek vagy vetkőznek, de azt teljesen meg tudom érteni, hogy ilyen esetben nem akarod, hogy ott legyen.

Amúgy ha nekem olyanom van, hogy egyedül akarok fürdeni és nem akarom, hogy bejöjjön, ahhoz is jogom van :D Nem szokott előfordulni, de ha épp magányra vágyom akkor, mert el akarok gondolkodni valamin a zuhany alatt, lazán megmondom neki és megérti. Tampont nem szoktam előtte cserélni, bár inkább miatta :D Ha MUSZÁJ lenne, nekem aztán nem okozna gondot, ez természetes dolog, ő pedig elég közeli személy, de ha nem muszáj, minek mutogassak neki ilyesmit? Nem prüdéria, egyszerűen csak oly személyes dolog, hogy leginkább csak rám tartozik.

2014. aug. 9. 22:22
 5/48 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem is túl reagálod. Habár embere válogatja.

Mi a wc-re is elkísérjük néha egymást. Ott mindenki szemtanúja volt ár mindennek. Fürdés közben együtt borotválkozunk.

De egyébként 20 év alatt ennyit nem tudtok a másikról, hogy kit mi zavar?

Tudod, egyszer nagymamáméknak autó balesete volt.

Nagyapámnak nem lett komolyabb baja, de mamám mind 2 lábát eltörte. Sokáig fekvő gipszben volt, nagypapám ágytálazta.

Mi lesz ha egyikőtökkel is történik valami hasonló??

Gyerek van? Szülésnél nem volt bent?

Én személy szerint alig vártam, hogy elmúljon ez a szemérmes szégyenlősség a kapcsolatunkban. Tettünk is érte sokat.

Neked is erőt kellene venned magadon.

2014. aug. 9. 22:23
 6/48 anonim ***** válasza:
39%

Gondolom, nemi életet sem éltek, különben meglátna odalent.

Szerintem kicsit prűd vagy. 20 év házasság után kiküldöd?

2014. aug. 9. 22:23
 7/48 A kérdező kommentje:
Minek nézte volna? Nem igaz, hogy nem tudott volna öt percet várni amíg kész nem vagyok. A szüléseknél nem volt bent.
2014. aug. 9. 22:27
 8/48 anonim ***** válasza:
72%
5 perc magánélet annak is jár aki 20 éve házas.. (Egyébként felfázásra nem jó a hüvelykúp..)
2014. aug. 9. 22:31
 9/48 anonim ***** válasza:
67%

Szóval aki megdug, annak utána joga van néznie, ahogy hüvelykúpot használsz... érdekes.

Szerintem nem az intimitás jele. Mindig mindenki azt hiszi, a fizikai közelség az intimitás, pedig nem. Mellesleg azok a férfiak, akik megcsalják a feleségüket, szerintem nem azt hiányolják, hogy állandóan egymás seggébe legyenek.

2014. aug. 9. 22:32
 10/48 anonim ***** válasza:
62%
Én annyiban megértem a kérdezőt, hogy azért nem a leggusztusosabb dolgok közé tartozik a hüvelykúp/tampon.
2014. aug. 9. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!