Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan olyan sokat kértem a páromtól?
Tudom, hülye vagyok, hogy itt teregetem ki a szennyest, de engem bánt a dolog.
Egy kicsit fel vagyok fázva ezért ma fürdés után fel akartam tenni egy hüvelykúpot magamnak. Erre bejött a férjem a fürdőszobába, hogy ő borotválkozik. Megkértem, hogy öt percre menjen ki amíg én felteszem a kúpot.
Erre mindenféle prűd nőnek elmondott, meg hogy én titkolózom előtte stb.
Engem ez nagyon bánt. Túl reagálom?
Amúgy 20 éve vagyunk házasok.
Nem kértél sokat és lehetett volna tekintettel a kérésedre.
Ugyanakkor szerintem egyáltalán nem kell semmit "szégyellni" a párunk elől. Sem a tamponcserét, sem a kúp felhelyezést, semmit. Legalábbis nálunk így működik. Utálnám, ha még a párom előtt bármi miatt is feszengnem kéne. De ezt egyéne válogatja...szóval azzal sincs semmi gond, akinek vannak tabu dolgai a párkapcsolatban. Azonban szerintem most lépj túl ezen. Mond meg a párodnak, hogy legközelebb örülnél, ha tekintettel lenne a kérésedre, mert ez téged zavar. Aztán felejtsd az egészet, igazából jelentéktelen ügyről van szó.
Azt hiszem, egyik tábor esetében sem az a gáz, hogy szemérmesebbek vagy más a véleményük a csak rájuk tartozó intim dolgokról, hanem hogy sokak hihetetlenül intoleránsak. Ha egy másik ember egy kicsit másként fog fel valamit, nem az Egy Igaz Utat követi, mint ő, akkor már ássa el magát és szerencsétlen...
Korábban már írtam ide. Meg tudom érteni a kérdezőt, viszont azt is, aki bármit cserél a másik előtt. A saját életemben ez is, az is teljesen OK lenne, ez annyira nüansznyi különbség számomra, a másik érzéseit pedig tiszteletben tartom. Azt sem értem, miért ne lenne tartás abban, aki a másik előtt wc-zik... Ahogy prüdériát sem látok a kérdező esetében, a szexuális életnek pedig a világon semmi köze ahhoz, hogy valaki különösebb ok nélkül mutogatni akarja-e magát a másiknak egyes, számára intim pillanatokban.
De még ha valaki roppant szemérmes is, akkor mi van? Olyan a személyisége, neveltetése vagy valami. Még mindig sokkal jobb, mintha intoleráns megmondóember lenne, aki letol idegeneket, akikről egyetlen mozzanaton kívül semmit sem tud.
Hát én minden vagyok,csak éppen prűd nem,de azért ha tampont cserélek közös tusolás előtt,azért minimum annyira megkérem,hogy legalább forduljon már el:D Mondjuk azt csak a látvány miatt... De ennyi magánszférája hadd legyen már szegény kérdezőnek!
Mindenki mást tart kellemetlennek. Ha a kérdező azt,hogy egészségügyi szempontból nyúlkál a vaginájába,akkor ez van! Na:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!