Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasság alatti vagyonközösség, mi a véleményetek?
Én is sokat gondolkodtam a tanári pályán. Lehet érdemes lenne körbenézned, hogy milyen lehetőségeid lennének, ahol gyerekekkel foglalkozhatnál, de nem kezdő tanári fizetésért. Magánnapközi? Először csak korrepetálások munka után? Legalább látnád, hogy mennyire fekszik a dolog.
Nálam az egyetemi oktatás volt a megalkuvás. Lassan fogok előre jutni, de a kezdő fizetésem kb. 1,5szerese annak, amit kisiskolások mellett kaptam volna. És oktatok. Élvezem. Nagyon is. Mellette kutatás és rohadt sok szabadság. (Megjegyzem, sokszor hajtós és én most esek át egy szívműtéten...)
Mivel van még időtök és nem most azonnal szeretnél beleugrani, így még tudja emésztgetni. Az első reakciója annyira volt radikális, amennyire a Te ötleted is. Közeledni fog a kettőtök álláspontja erről szerintem, mert azt veszem ki a leírásból, hogy amúgy rendben vannak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!