Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szólnátok ezért a férjeteknek?
Figyelt kérdés
Júniusban volt a szülinapom és előtte 2 nappal összekaptunk. Annyira megharagudott rám,hogy bosszúból annyit nem mondott,hogy Isten éltessen! És egész napra itthon hagyott egyedül(37 hetes terhes voltam) most 2 hét múlva lesz a szülinapja. Már ajándékot vettem neki és ki is békültünk. A kérdésem csak annyi lenne,hogy ti megemlítenétek neki,hogy amit az én szülinapomon csinàlt nagyon rosszul esett? ( a válnék meg minek szültél gyereket véleményekre nem vagyok kíváncsi)
Hm... Lehet hogy gyerekesen hangzik, de én meg sem említeném a szülinapját... Aztán ha szóvá teszi, akkor megkérdezheted tőle, hogy te felköszöntöttél? Ja nem? Akkor mi is a felháborodás oka?
Érezni fogja miért kapta a büntit...
DE attól is függ, miért veszekedtetek. Pl ha azért mert félreléptél, akkor valahogy megérteném... egyébként nem nagyon tudok olyan indokot amiért így megharagudhat valaki a feleségére.
2014. szept. 4. 18:31
12/38 anonim válasza:
A hosszú házasság titka a rossz emlékezet.
2014. szept. 4. 18:31
13/38 anonim válasza:
Hát ne haragudj de ha ennyi idős terhesen képes volt egy piti veszekedés miatt úgy felkapni a vizet, hogy 2 napig nem szólt hozzád, egész biztosan nem köszönteném fel én sem. Ez egy barom.
2014. szept. 4. 18:34
14/38 anonim válasza:
Szerintem ezt már ne kapargasd. Kibékültetek, utána felesleges felemlíteni a régi dolgokat.
2014. szept. 4. 18:37
15/38 anonim válasza:
12 De nagy igazságot mondtál:) Ment a zöldkéz neked.
2014. szept. 4. 18:37
16/38 anonim válasza:
Aha, a 12-es a tuti.
Amúgy mi volt a balhézás oka? Nagyon lapítasz erről, tuti valami piszlicsáré szarság.
2014. szept. 4. 18:40
17/38 anonim válasza:
A kis szarságot úgy értem, hogy kiskegyed csinált valamiből nagy balhét, értelmetlenül.
2014. szept. 4. 18:41
18/38 A kérdező kommentje:
A balhé oka az volt,hogy aznap elkellett mennem reggel védőnőhöz aztán hazajöttem megfőztem. Rá 2 órára mehettem megint az sztk- ba ultrahangra(a két hely 50 méterre van egymàstól. Megint haza gondoltam csinàlok egy kisebb nagytakarítást csempe mosás stb. Késő délutàn ismét mehettem a nőgyógyászhoz(aki a vèdőnő helyén rendel. A házunktól ezek a helyek 2 km-re vannak. Mikor már a nőgyógytól kellett volna hazajönni hívtam,hogy jöjjön már érrtem mert már nem birok menni se. Válasza: nem érek rá. Mire hazaérek rá 5 percre jön haza részegen egyik haverjával hogy ők majd isznak még. Kidobtam a haverját. Aztán elkezdett velem ordítani,mint a fábaszorult féreg. Minden voltam csak ember nem. Annyira felhúztam magam az egész nap miatt,hogy hagyta,hogy ennyit gyalogoljak vedzélyeztetett terhesen holott a munkájából adódóan segíthetett volna. Annyira elborult az agyam,hogy kapott egy tenyeres pofont. Na ezután majdnem "megölt" persze nem a szó szószoros értelmébe(sose ért úgy hozzám) aztàn elmentem anyàmékhoz. Ott voltam 3 napig semmit sem beszèltünk. Nem a veszekedés miatt mentem,hanem mert szülés előtt kicsit kiakartam mozdulni csak így nem kellett megbeszélni vele,hogy mit szól hozzá. A szülinap előtt egy nappal hazamentem egy szót se vàltottunk se aznap se a szülinapomon,mert annyira vérig sértődött. Aztán ahogy teltek a napok kibékültünk. Mondtam neki h legalább felköszönthetett volna,de mindig az volt a válasz,hogy én más vagyok mint ő ugyanis a névnapját 2 napig ünnepelte és elköltött rà 40.000ft-ot. És azóta is mindenki szülinapján ott vigyorog. Nem tudom egyszerűen megemészteni,de ettől függetlenül szeretem!
2014. szept. 4. 19:03
19/38 anonim válasza:
nem értek egyet a többséggel: ha nem kommunikálunk, csak udvariaskodunk egymással, abból nem lesz jó házasság.
a születésnapját ne tedd tönkre, de egy másik alkalommal, teljes nyugalomban, hisztériamentesen add elő.
én őszintén szólva nem várnék. még két hét van a szülinapjáig. ő a te szülinapodon nem volt rád tekintettel, te meg két héttel az ő szülinapja előtt fel sem mersz hozni egy kényesebb témát? hát itt nincsenek kiegyenlítve az erőviszonyok, és ez nagyrészt rajtad áll.
2014. szept. 4. 19:24
20/38 anonim válasza:
Hát, kedves Kérdező, a férjed egy gyökér. Ezen nincs mit szépíteni. Én nem köszönteném fel, ha ekkora köcsög volt a terhes feleségével. Mondjuk én nem tartottam volna magamban ennyi ideig, az is biztos. Én nem vagyok az "fátylat rá" típus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!