Szólnátok a férjeteknek ha acetonos szaga vagy olyan alvási hogy is mondjam? Nem akarom megbántani de na. Mondtam aggódom menjen nézesse meg a cukrát de mondja nem beteg
Azzal nem veszít semmit,ha megnézeti. Patikában is megcsinálják,kb. 1-2 perc az egész, 200 forintba kerül. Szerintem sem időben,sem pénzben nem nagy áldozat. Évente egyszer én is megnézetem,pedig nincs semmi bajom. Szerintem menjetek el ketten megnézetni,így hátha nem veszi majd megbántásnak.
Ha elmentek akkor az a fontos,hogy előtte ne egyetek semmit.
Mindenképpen szólnék neki, mielőtt nagyobb baj lesz. Hiába mondja, hogy nem beteg, mivel a cukorbetegség nem okoz tüneteket, lehet, hogy ő nem érzi rosszul magát. Apám a 20-as vércukorszintnél sem érzett semmit. Amikor kiderült azonnal inzulinra kellett állítani.
Nézzetek utána, gondolom egyikőtöknek sem hiányzik az, hogy nagyobb baj legyen. Ez egy nagyon könnyen és olcsón elvégezhető vizsgálat, akármelyik patikában megcsinálják. Ennyit megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!