Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A völegényem exe ki akar túrni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A völegényem exe ki akar túrni?

Figyelt kérdés

A párom egy külföldi cégnél dolgozik. Most én vagyok az assisztense, mivel anyanyelvi szinten tudok angolul, magyarul, és szlovákul, valamint értek csehül. Irodai munka, meg kávéfözés, takarítás. Ma kezdtem. Erre pont ma hívta az exe, hogy nincs e még egy szabad helyük. A fent említett nyelvek egyikét se beszéli folyékonyan (román), és nem az a típus, aki kávét fözne meg takarítana. Mellesleg gazdag, nem szorul rá, hogy dolgozzon, csak épp unatkozik.Erre a párom kitalálta, hogy beszerzi mellém (vagy a helyemre?), hogy barátkozzunk. A csaj eddig egy munkahelyen se húzta pár hónapnál tovább, és ide is egyböl idegenvezetönek akar jelentkezni, holott alig tud angolul. Amilyen a jelleme, kirúgja még a fönököt is, ha egyszer befészkeli magát.

Ez az elsö eset, hogy valamiben szerencsém volt, mikor neki nem. Miért akar kitúrni?

2014. szept. 3. 23:12
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Semmi köze a többnyelvűségnek hozzá, de ilyen hülye csávó nem létezik, pont.
2014. szept. 4. 20:10
 32/38 A kérdező kommentje:
Hogy mi van? A fönökömmel boztos nem, alig látom, csak pár órát van bent naponta. A párommal kollégák vagyunk
2014. szept. 4. 20:26
 33/38 anonim ***** válasza:
64%
"A párom egy külföldi cégnél dolgozik. Most én vagyok az assisztense," akkor a magyar nyelv mégse egy annyira neked...
2014. szept. 4. 20:53
 34/38 anonim ***** válasza:
46%
Vagy inkább a kamu nem megy igazán jól, ugye-ugye.
2014. szept. 4. 21:50
 35/38 anonim ***** válasza:
6%

Nah, tipikus...a magyar emberek többsége még a vezetőségi szinteket sem ismeri ha már nagyobb cégről van szó..

Külföldi cégeknél van egy tulajdonos, aki külföldi, és akár több országban is lehet leányvállalata. Magyarországon nem a német nagyfőnök fog ülni az irodában, hanem egy magyar vezérigazgató. Ezen kívül van több vezető/középvezető, és irodai alkalmazottak, HR-esek, könyvelők, logisztikusok stb akik szintén irodán dolgoznak. A vezérigazgatónak is van asszisztense, de még a logisztikusnak is lehet. És ezen kívül van a gyártósor, ahol fizikai munkát végeznek a cég alkalmazottai...és akkor a kapcsolattartókról egyéb személyekről ne is beszéljünk... Komolyan mondom, hihetetlen hogy a magyarok ennyire csőlátásúak és elképzelni sem tudják hogyan működhet egy multi.

2014. szept. 5. 08:07
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
Jó Isten! Szerinted csak a főnöknek lehet aszisztense? Én is az asztisztense vagyok a kolleganőmnek (ő a projektmenedzser én meg a projekt aszisztens), de ettől még nem ő a főnök. Felette még van jó pár ember...
2014. szept. 5. 08:57
 37/38 anonim ***** válasza:
61%

tegnap 20:00

Ezt már én is észrevettem, van sok magyarországi ismerősöm, szinte egyáltalán nem beszélnek angolul. A multkor pont úgy keveredtünk, hogy valami külföldi srácok ültek az asztalunknál és én beszélgettem velük. A 3 csaj meg nézett, hogy basszus, honnan tudok én így angolul?? Nézek meglepődve, hogy hogy honnan? Hát suliban tanultam. Angol szakra jártál egyetemre? Nem! Ledöbbenés. Ők meg annyit nem tudtak elmondani angolul, hogy szomjasak. Jó, most nem akarok általánosítani, biztos vannak sokan akik nagyon jól beszélnek, de úgy látom, hogy nem alap, mint nálunk. És még mellette 1-2 nyelv, meg persze a román (és ha románul tudsz, automatikusan értesz olaszul meg spanyolul)

2014. szept. 5. 09:13
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
pont tudom, hogyan működnek a multik...viszont ezek szerint egyike vagyok azoknak, akiket ez nem akadályoz abban, hogy a nyelvtanhoz is értsenek ;)
2014. szept. 5. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!