Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A völegényem exe ki akar túrni?
A párom egy külföldi cégnél dolgozik. Most én vagyok az assisztense, mivel anyanyelvi szinten tudok angolul, magyarul, és szlovákul, valamint értek csehül. Irodai munka, meg kávéfözés, takarítás. Ma kezdtem. Erre pont ma hívta az exe, hogy nincs e még egy szabad helyük. A fent említett nyelvek egyikét se beszéli folyékonyan (román), és nem az a típus, aki kávét fözne meg takarítana. Mellesleg gazdag, nem szorul rá, hogy dolgozzon, csak épp unatkozik.Erre a párom kitalálta, hogy beszerzi mellém (vagy a helyemre?), hogy barátkozzunk. A csaj eddig egy munkahelyen se húzta pár hónapnál tovább, és ide is egyböl idegenvezetönek akar jelentkezni, holott alig tud angolul. Amilyen a jelleme, kirúgja még a fönököt is, ha egyszer befészkeli magát.
Ez az elsö eset, hogy valamiben szerencsém volt, mikor neki nem. Miért akar kitúrni?
Kérdezd meg a párodat, hogy neked miért kellene jóban lenned az ex-szel? Van esetleg közös gyerek, ami indokolná, hogy kapcsolatban maradjanak?
A gáz egyértelműen a pároddal van. Miért nem tudja lezárni azt a kapcsolatot? Kerek-perec mondd meg neki, hogy nem akarsz vele dolgozni, és kész. Ha téged szeret, akkor ezt fogadja el. Ha nem tudja, akkor ezzel a kapcsolattal még sok baj lesz.
Azért ez most elég gyenge napikamura sikerült. :/
Holnap valami életképesebb sztorival próbálkozz.
Úgy látszik itt sokaknak fogalmuk sincs mi a helyzet határontúl... Én is beszélek magyarul, románul anyanyelvi szinten, angol felső fok, olasz középfok, spanyol, német kezdőszint, de értek teljesen, csak nem beszélem olyan jól. Nehogy azt higgye valaki, hogy emiatt könyebben találtam munkát (találtam, de csak az angolt kérték, meg max a németet, amire azóta gyúrtam rá)
Amúgy, a kérdésre válaszolva, nagyon nem lesz jó így, beszéj a vőlegényeddel, hogy így nem vállalod a munkát. Ha másik nőt választja, akkor baj van...
hú ha megmondanám, milyen nyelveket beszélek felső fokon, lehet, még az oldalról is kitiltanának :D
embereknek már sokszor a középfokú angol gagyogás is hihetetlennek tűnik... szomorú.
Csak az angol a plusz. Határon túl eleve beszélnie kell az adott ország nyelvén. És a cseh-ben vannak hasonlóságok. Az Szal tulajdonképpen csak az angolt kellett tanulnia, a többi meg-ha ott született-ráragadt.
Mi is külföldön élünk, lányom 2 nyelven fog tudni anyanyelvi szinten...nem lesz semmi előnye belőle. A suliban meg még egy nyelvet tanulnak majd. 3 nyelven fog tudni, de nem fog nagy kunsztnak számítani. Itt minden külföldi 3 nyelvet beszél, akik ide születtek.
Egyébként én sem értem, hogy mi lenne ebben a kamu.. Az egyetemen volt egy csoporttársam, aki amúgy Szerbiában élt, de magyar. Tehát kapásból anyanyelven beszéli a magyart és a szerbet. Angolból felsőfokúja volt, mivel a szülei nyelvtanárok, középiskolában szintén angolul illetve németül is tanult. Mire egyetemre jött volt egy angol felsőfokúja, német középfokja, és ugye a szerb, magyar, és érti a horvátot és a szlovákot is. Egyetemen belekezdett az orosz tanulásba, és mire végeztünk középfokon beszélte azt is, talán már a hivatalos papírja is megvan róla.
Összegezve: beszél magyarul, szerbül, angolul, németül, oroszul, és érti a horvátot és szlovákot is.
"A párom egy külföldi cégnél dolgozik. Most én vagyok az assisztense," & " valamiben szerencsém volt" ?????????
Heee??????? neked nem szerencséd volt vagy a tudásoddal értél el valamit, hanem kefélsz a főnököddel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!