Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A völegényem exe ki akar túrni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A völegényem exe ki akar túrni?

Figyelt kérdés

A párom egy külföldi cégnél dolgozik. Most én vagyok az assisztense, mivel anyanyelvi szinten tudok angolul, magyarul, és szlovákul, valamint értek csehül. Irodai munka, meg kávéfözés, takarítás. Ma kezdtem. Erre pont ma hívta az exe, hogy nincs e még egy szabad helyük. A fent említett nyelvek egyikét se beszéli folyékonyan (román), és nem az a típus, aki kávét fözne meg takarítana. Mellesleg gazdag, nem szorul rá, hogy dolgozzon, csak épp unatkozik.Erre a párom kitalálta, hogy beszerzi mellém (vagy a helyemre?), hogy barátkozzunk. A csaj eddig egy munkahelyen se húzta pár hónapnál tovább, és ide is egyböl idegenvezetönek akar jelentkezni, holott alig tud angolul. Amilyen a jelleme, kirúgja még a fönököt is, ha egyszer befészkeli magát.

Ez az elsö eset, hogy valamiben szerencsém volt, mikor neki nem. Miért akar kitúrni?

2014. szept. 3. 23:12
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
92%

"Miért jó neked kamuzni éjfélkor?:DD"

hmm, egy szlovákiai magyar elég jó eséllyel nem kamuzik, max. az anyanyelvi szintű angol nem megszokott.

Kérdésre: a gáz a barátoddal van. Egyrészt nem jó, hogy ilyen közel dolgoztok egymáshoz, de az még gázabb, hogy odavenné az ex-csaját.

2014. szept. 4. 00:32
 12/38 anonim ***** válasza:
93%
Ha a vőlegényed nem akarja megérteni, hogy ez Neked miért nem lenne jó, akkor hívd meg egy pár vasárnapi ebédre valamelyik exedet, hogy barátkozzanak. Ha így sem jön rá, akkor valami nem stimmel vele.
2014. szept. 4. 00:36
 13/38 anonim ***** válasza:
57%

Csak nekem tűnt fel, hogy közvetlen a kérdés alatt a következő kérdés ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

:DDDD :D :D

2014. szept. 4. 01:18
 14/38 anonim ***** válasza:
38%

Ezt most nem értem, még fel sem vették honnan tudod hogy ki akar majd túrni?

Vagy most az a baj, hogy nem tudsz magadért kiállni?

(Nem tudod megvédeni magad?)

2014. szept. 4. 03:48
 15/38 anonim ***** válasza:
93%

Nem mindegy, hány nyelvet tud az ex, meghogy hány munkahelyen maradt meg eddig? Ennek számodra semmi jelentősége nincs!

Itt a vőlegényeddel van gond! Csak vele!

2014. szept. 4. 04:34
 16/38 anonim ***** válasza:
85%
A vőlegényeddel van valami nagy baj elsősorban. Mégis mit gondol, mi fog ebből kisülni, mire jó az, ha összekényszerít az exével, aki ráadásul alul kvalifikált egy ilyen munkához Miért akarja szándékosan megkeseríteni a napjaidat? Vagy legyezgetné az egőját, ha egyszerre két nő vetekedne érte? Ha a problémádat elintézi annyival, hogy "ne utáld már annyira", akkor itt valami nem stimmel. Tudom, hogy nem lehet csak úgy jó munkahelyet találni, de én mindenképp keresni kezdenék. A vége az lenne, hogy majd dolgozol az helyett is, lenyelsz egy rakat mérget, amit kapcsolatotokra zúdítasz és kész is a szakításhoz vezető út. Amúgy sem ideális, ha a vőlegényed alatt dolgozol, de ha kettesben marad az exével, meg a hatalmas tudásával, talán rájön, mekkora hülyeséget csinált. Habár...a motivációját akkor sem értem.
2014. szept. 4. 06:07
 17/38 anonim ***** válasza:
79%
Én felmondanék abban a pillanatban hogy felvette az exet.. az állásból is és a kapcsolatból is.
2014. szept. 4. 06:27
 18/38 anonim ***** válasza:
81%
Ahogyan előttem már valaki írta, az első gondolatom nekem is az, hogy azonnal felmondanék amint odajönne az ex, de szerintem el is költöznék, hadd gondolkozzon el. Mi lesz a következő lépés? Hétvégente átjár majd hozzátok, meg együtt mentek piknikezni, mert milyen jó lenne ha barátnők lennétek??? Nem értem, hogy a vőlegényed mit nem ért meg ezen, valamint eléggé furcsa, hogy ő miért ragaszkodik annyira ehhez, hogy az ex is ott legyen mellette minden nap. Valami nem stimmel szerintem, de lehet, hogy én képzelek bele túl sokat...
2014. szept. 4. 07:38
 19/38 anonim ***** válasza:
23%

Tudod az is igen árulkodó egy emberről, hogy ha 4 db nyelvtudás(benne egy angol anyanyelvi szint) után megelégszik ezzel a munkával.

No már most vagy kamuzol, vagy nem is tudom, de valami nagyon nagyon nem stimmel.

2014. szept. 4. 07:49
 20/38 anonim ***** válasza:
73%

Nekem se lett jó érzésem, ahogy elolvastam.

Biztosan nem mennék ebbe bele. Az exek maradjanak távol és kész. Nem egészséges még barátságban sem.

Nálunk már mondom, hogy érdeklődjön, hogy van az ex, mert megszületett a 2. gyereke, nekünk az első és adott jótanácsokat is stb.

Ameddig nem volt gyerek és két külön család, haraptam és igenis választás előtt állt, vagy függetlenedik távolodik, vagy fejezzük be, mert nem voltam nyugodt és kész.

Már nem zavar.

2014. szept. 4. 08:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!