Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő házasság után miért szólítja páromnak a férjét?
Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 10:45
31/43 anonim válasza:
Miért ne?
Mert neki így megfelel?
32/43 anonim válasza:
Ha eddig is ezt a kifejezést használta, akkor lehet, hogy már ezt szokta meg annyira, hogy nehezére esne váltani. Vagy az is lehet, hogy attól, hogy nem áll a szájára a "férjem" megszólítás. Én az "élettársam" szóval voltam így. Nem tetszett, nem szerettem, szokatlan is volt, így soha nem is szólítottam így azt, akivel akkoriban élettársak voltunk, inkább a barátomnak, vagy a páromnak.
33/43 anonim válasza:
Nem Egy nő, és nem A nő, hanem csakis bizonyos típusú nők. Én péládul soha a büdös életben nem hívom páromnak.
34/43 anonim válasza:
Azt, hogy valaki a társam az életben, jóban, rosszban, a "párom" szó tökéletesen magába foglalja. Úgyhogy szerintem semmi baj nincs azzal, hogy valaki így szólítja a másikat akár házasok, akár nem. Úgy szólítják egymást, ahogy nekik tetszik.
35/43 anonim válasza:
"Én hiszek a házasságban, nekem fontos. Az is, hogy akivel kapcsolatban vagyok, hogy vélekedik erről."
Igen, az a fontos, hogy akivel párkapcsolatban vagy, hogy vélekedik erről. Idegen párokhoz semmi közöd. Lehet, hogy sokkal jobban szeretik egymást, mint te a... párodat.
37/43 anonim válasza:
párja a galamboknak van :) Istenem, ez nagyobb baromság, mint a zoknis ... Több millió galamb csak kefélni jár össze, hogy népesítsék a galambvilágot. Igen, egy kufirc erejéig van csak párja az embernek is , jól mondod ...
38/43 anonim válasza:
Az párom(nem, még nem vagyunk házasok) anyja a férjét férjemnek hívja. Úgy, hogy az anyja már rég nem szereti őt. És akkor ebben mi a tuti? Jobban hangzik?
39/43 anonim válasza:
Mert trendi???
Amúgy párja a zokninak,a fülbevalónak meg a bal golyómnak van. Nekem barátnőm,élettársam,menyasszonyom illetve feleségem van/volt.
40/43 anonim válasza:
Remélem a férjem még sokáig a párom marad és nem csak a férjem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!