Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő házasság után miért szólítja páromnak a férjét?
Figyelt kérdés
2014. szept. 3. 10:45
11/43 anonim válasza:
Hát nem tudom, nálam nem szempont hogy egy adott ember házas-e vagy sem, attól még nem lesz jobb vagy rosszabb a szememben. Ha valaki azt mondja neked hogy "Bemutatom a páromat, Zolit" tényleg az az első gondolatod hogy vajon összeházasodtak-e? :)) Miért szempont ez? Nézd meg az ujjukon van-e gyűrű aztán kérdezz rá nyugodtan hogy miért nincs! :)
12/43 anonim válasza:
A "párom" (különösen nagybetűvel, Párom), hála a csodálatos női és kismama fórumoknak, mára az affektálás és a modorosság top10-es kifejezésévé vált.
Én maradok a barátom-vőlegényem-férjem megszólításnál hivatalos közegben, a párom meg akkor, amikor a _barinőkkel_ kell affektálni.
13/43 anonim válasza:
"Szeretem, ha egy párról kiderül, hogy házasok-e. "
Miért?
14/43 anonim válasza:
Felénk a férjem az affektálós kifejezés, illetve ennek tovább becézett változatai, úgy mint a férjecském, az énpiciférjem, a férjuracskám és hasonlók (egyébént az egyetlenkisférjem a kedvencem). Úgy látszik mindehol különböző a barátnős szleng :)
15/43 anonim válasza:
Én mindig is Zolinak szólítottam.
16/43 anonim válasza:
mm.. bár nekem nincs férjem de tuti ezt nem használnám nekem nem esik a számra
vagy a keresztneve vagy a párom
oszt annyi :-D
de neked meg miért is KELL tudnod h házasok e ? nem teljesen mindegy ? amúgy meg közöd sincsen hozzá!
17/43 anonim válasza:
Mert attól, hogy elvette még egy pár maradtak? Csak tipp.
18/43 anonim válasza:
Sok több évtizede házas ismerősöm is néha páromnak mondja a férjét, néha férjemnek. Nem mindegy neked az? Én is gyakran hívom páromnak. Mi most házasodtunk össze, még szoknom kell a megnevezését. :)
19/43 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a férjem szó, nekem a párom sokkal jobban hangzik szebb, ezért ezt használom.
20/43 anonim válasza:
Párja a zokninak van, meg a galamboknak.
Én minden csajomat "zasszony"-nak hívom. Így: A zasszony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!