Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok erre?
"Ez egy ártalmatlan flört, amit a legtöbb házas férfi és nő is csinál a munkahelyén."
Nyilvan a kedves felesegedet is atolelned, megcsokolnad, es közölned vele, hogy "semmi baj dragam, igazad van, ez csak artatlan flört" - ha eppenseggel egy tök meztelen, allo farku, izmos, jokepü pasinak irna fb chaten, hogy milyen istenien fest, puszika :D
Mindjart elhiszem :D
34 Ezt a kérdező írta:
"Az a fura, hogy de nagyon is teszi a szépet, akkor is könyörgött hogy menjek vissza közbe meg a csajnak írta hogy elmehetnének abba az étterembe ahonnan a csaj szerint szép a kilátás.A csaj viszont azt írta neki hogy szerinte a feleségeddel kéne elmenned, a válasza:válófélben vagyunk. Ez nem volt igaz csak összevesztünk és szóba került a válás én meg elköltöztem pár napra. Ezt is most tudtam meg."
Ez még mindig oké nálad? Ez semmi mást nem jelent, mint hogy simán megcsalta volna, annyira tipikus ez a válófélben vagyunk szöveg.
Ki mondta, hogy kutakodik??? Rengeteg embernek meg van nyitva a fb alapjaraton, es nem kell engedely ahhoz, hogy a masik belenezzen. Az a szegyen, ha "kemkednie" kell az embernek a sajat parja utan, mert meg a nyomorult FB titkos...
De neked aztan lehet beszelni, szerinted ha 3x megdugta volna a nöt sem lenne megcsalas, csak artatlan flört...
38 "Ki mondta, hogy kutakodik???"
Kérdező: "A kémkedés nekem se jó elhiheted, viszont egy megérzés hatására történt. De tényleg szégyellem magam miatta."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!