Anyukák, ti erre hogy reagálnátok? Mondjam el az igazat, vagy találjak ki valamit?
Nem kioktatást, "ha nagylány vagy ehhez, viseld a következményeket" típusú válaszokat szeretnék.
Az a helyzet, hogy ki van szívva a bőröm néhány helyen.
A ruhám takarja őket, de holnap elutaznánk a szüleimmel és a testvéreimmel wellnessezni... És én nem szívesen vetkőznék bikinire most.
De az a baj, hogy anyáék nem tudják, hogy lenne bármilyen fiú is az életemben és szeretném, ha ez így is maradna, legalább apa előtt.
De ha elmondom anyának, hogy apa szélhámos, gonosz főnökének (apa az egyik cégének dolgozik) a fia csinálta, akiről amúgy nincs túl jó véleményük (osztálytársam már 10. éve), akkor lehet, hogy nem lenne túl boldog.
Viszont a legjobb barátnőm szerint simán megbeszélhetem ezt anyával, ő minden ilyet elmond a saját anyukájának, meg így legalább nem kéne magyarázkodnom, hogy miért nem akarok fürdeni.
Mi legyen szerintetek?
(egy hamarosan 17 éves lány)
Mondd meg őszintén, hogy kiszívta egy fiú. Nem kell mondani, hogy kicsoda.
De miért engedted neki? Főleg, hogy elutaztok.
Attól függ, hogy milyen a kapcsolatod anyukáddal. Ha sok mindent megbeszéltek, akkor nyugodtan mondd el neki ezt.
De ha nem mondod, akkor a gyógyszertárakban lehet kapni vízálló alapozót.
Elég nehezen tudnám őket eltüntetni.
Lehet, hogy a vízálló alapozót kipróbálom még holnap itthon, hátha...
Egyenlőre még nem akarunk semmit felvállalni mások előtt.
Érett vagyok, de most fordult elő velem először ilyen, ezért elég tapasztalatlan vagyok ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!