Mit reagálnátok ebben a helyzetben?
Az egyetem első évében kollégista voltam, utána albérletbe költöztem, mert egyetem mellett dolgozom, plusz az ösztöndíjból meg tudok fizetni egy szobát, amin ketten osztozunk a barátnőmmel.
Anyám ma felhívott, hogy tegnap kapott egy levelet, amiben megvonták tőle a segély egy részét, mert én elmentem dolgozni.
Most csak havi 30-at kap, én 70-et keresek. Emiatt most havi 20-at kell neki adnom, hogy egyforma pénzünk legyen.
Anyám már közel 10 éve munkanélküli, nem is akar dolgozni, jól elvan a segélyekből.
A tanulásomat se támogatta, soha egy fillért nem adott, a kollégium díját is magam kerestem meg. Azért mentem távolabbi egyetemre, hogy ne legyek a közelében.
Ti mit csinálnátok egy ilyen szituban?
És havi 50-ből meg tud élni??? Max. fél évig támogatnám valamennyi pénzzel, amíg nem talál munkát, vagy valamilyen más megélhetési lehetőséget.
Számíthatott volna rá, hogy egyszer felnősz és a saját lábadra akarsz állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!