Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok erre?
Szerintem ha letámadod őt azzal hogy miket tudsz, nagyobb támadás lesz a viszonzás a leskelődés miatt. Nem fogja a fejét lehajtva azt mondani hogy igazad van, és már bánja hogy micsoda szemét alak volt. Ha szeretnéd őt megtartani, finoman és taktikusan érdemes hozzállni a dologhoz. Ha már nem is szeretnéd a történtek után őt mert a föntiek miatt képtelen vagy megbocsájtani akkor persze nyugodtan csinálj botrányt. Ellenkező esetben ajánlom az erőszakmentes kommunikációt. Olvass utána vagy nézd meg a youtube-on hogy hogy is működik az erőszakmentes kommunikáció. Azt hiszem a SzI akadémiának is van teljes videója fenn róla. Nagyon hatásos, és könnyebben elér a mondanivalód ahhoz akinek szánod.
Nem javaslom a kamuprofilt. Ne bántsd vele magad fölöslegesen! Jelen helyzetben nagyjából te vagy a "jó" és ő a "rossz" , ha a kamuprofilt elkezded lehet hogy nem megbánás lesz a vége hanem te leszel a legrosszabb. Ha létrehozod a kamuprofilt kialakítasz benne egy érzelmi igényt ami még lehet hogy nincs meg számára. Akkor azt fogja látni hogy erőködés nélkül is bejön egy full-extrás nőnek és álmodozni fog... Ha majd koppan egyet a jóvoltodból nagyobb az esélye hogy addigra kialakul benne egy igény hogy egy ilyen nővel legyen kapcsolata, mert addigra te ezt kialakítod benne. Tehát ezért tenni is fog. Sőt ! Könnyebben fog tenni mert addigra kiderül hogy egy olyan "szemét" társa van aki kamuprofilt csinált ellene, és ő ezt úgy gondolná hogy meg is érdemelnéd. Tehát még többet tenne azért hogy a "Didi-bárból" leljen partnerre. Te meg ott maradhatnál a fájdalmaiddal és bosszúságaiddal. Lehet hogy most csak olyan testi adottságú nők képei nézegetése elég neki. (Bár hozzáteszem nekem sem férne bele egy kapcsolatba), de lehet hogy ha kialakítanád benne az igényt akkor tenne érte hogy ilyen nője legyen.
Na nekem ez nem férne bele egy kapcsolatba..az,hogy irosgál idegen nőknek,pláne ilyeneknek..szerinted mennyit jelentessz neki??
És nem szemétség az,amire gondoltál,én a helyedben lehet,hogy meg is csinálnám,és ha odaáig jutna a dolog,hogy találkozni is akarna,akkor bizony bele mennék..ott helyben szakitanék vele.
Simán csináld meg a kamuprofilt, és etesd be. Kérdezz tőle olyan dolgokat, amik érdekelnek, majd hív találkozóra. Ott már feketén-fehéren szembesíteni lehet önmagával.
Persze csak ha akarod, szerintem teljesen nyilvánvaló mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!