Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak egy keltetőgépnek néz a vőlegényem
engem ezek alapján?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyunk együtt, fél éve lakunk a vőlegényem lakásában. Számomra Ő a nagy Ő.
Előttem 5 évig felesége volt, akivel 3 éve váltak el. Most vallotta be a vőlegényem, hogy a volt felesége nem akart gyereket még vagy 10 évig, hanem ő még élni akart (még akkor is bőven ráért volna kora szerint), és ezért (elvileg CSAK ezért) elhagyta őt, mert ő szeretett volna már babát.
Én úgy érzem rajta, hogy szeret engem nagyon, és én szeretnék már szülni és neki szeretnék(28 vagyok, karrieremben most lehetne picit pihenni, és megosztanánk a GYED-et), de elbizonytalanodtam.
Írtam, mi lehet a probléma az örökbe fogadásnál... Ha jól emlékszem azt írtad a párod gyereket akar, és nem örökbe fogadni más gyermekét. Nem ugyan az. Igenis fontos hogy megbeszéljétek, de hát te tudod...
Mi is megbeszéltük, hogy mi lenne ha... arra jutottunk, hogy a szerelmünk fontosabb mint a gyerek, és ezért sose hagyna el. Azóta is kettesben vagyunk, és így is maradunk.
2014. aug. 24. 18:41
22/30 A kérdező kommentje:
21: nagyon sajnálom a történetedet!:/
2014. aug. 24. 18:43
23/30 anonim válasza:
Mi is sajnáljuk. Ez van. Ettől függetlenül remélem nektek annyi gyereketek lesz amennyit csak akartok:)
2014. aug. 24. 19:14
24/30 anonim válasza:
SOHA nem vennék el egy olyan nőt, a ki "keltetőgépnek" nevezi saját magát!!!
Amúgy, hogyan fogsz "keltetni"?
Melegen tartod a pasid tojásait??!
2014. aug. 24. 19:40
25/30 A kérdező kommentje:
24: ez azért is jó, mert nem kell elvenned olyan nőt, nem?:) és nyelvtanból tanultunk az ilyen jelenségekről, pl. a zebra, amin átkelsz, az sem konkrétan egy állat!
2014. aug. 24. 19:46
26/30 anonim válasza:
Úgy is nézheted a dolgot, hogy keresett egy megfelelőbb embert számára, akikkel azonosak a céljai, terveit, nagyjábólugyanazt várják el az élettől. Mi bizonytalanított el?
2014. aug. 24. 19:47
27/30 anonim válasza:
" pl. a zebra, amin átkelsz, az sem konkrétan egy állat!"
Te meg egy "asszonyállat"...
2014. aug. 24. 21:00
28/30 anonim válasza:
Azert hagytam el a volt parom, mert nem akart osszekoltozni. Nem illettunk ossze, ennyi, mast akartunk. Utana megismerkedtem a mostani parommal, egyutt elunk szinte a kezdetektol. Elobb-utobb az ember esszel valaszt. 27 vagyok mar. Ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok szerelmes, az vagyok, ez csak annyi, hogy felmeri az ember, egyezik-e az ertekrend. Ha nem, minek huzni egymas idejet. Ne aggodj ezen.
2014. aug. 24. 21:15
29/30 anonim válasza:
Mondjuk korábban kell elkezdeni ésszel választani, mert mint tudjuk, ahogy idősödünk, egyre nehezebb párt találni.
2014. aug. 25. 12:46
30/30 mi a fene válasza:
A párod kérése teljesen jogos, és Te sem vagy ám már olyan fiatal az első gyerekhez.Azt is kalkuláld be, hogy nem biztos hogy rögtön terhes leszel, ha leszel, ki tudod-e hordani.Nekünk többször kellett próbálkozni, mire a két gyerek összejött. Hosszú kórházi kezelés, vetélések, mire 28 és 33 évesen szültem. a férjem 2 évvel idősebb, de nagyon mellettem állt és nem bántam meg a sok küszködést. A párod már idősebb, mint az én férjem volt, a 2. szülésnél. Nincs mire várni, főleg ha egyébként minden körülmény adott. Hajrá !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!