Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem Olaszországban fog dolgozni 3 hónapot, mi lesz velem?
3 hónapot fél lábon is kibírsz nem kell drámázni.
Barátnőm párja fél évet dolgozott a görögöknél, miközben a barátnőm terhesen egyedül volt itthon és mégis kibírták ha nehezen is.
A srác itthon is napi 10-12 órákat dolgozott tehát csak aludni járt haza.
3 hónap hamar elszáll csak nem kell magad belülről tovább idegesítened. Találj ki valami elfoglaltságot magadnak, amivel elmegy az idő.
Ez elég összetett kérdés.
1. 3 hónap nem a világ vége, simán ki lehet bírni egymás nélkül, szóval nem kellene ebből drámát csinálni, DE
2 Az is teher lesz neki, hogy heti egyszer skype-oljatok??? Annyira nem képes, hogy hetente 1x felhívjon és a vőlegényed??? Ezek szerinte le se tojja a fejed. Én 3 napra utaztam el, de a párom minden nap felhívott, akár munkából is! Ha olyan fontos lennél neki, keresne.
Én a leírtak alapján igencsak elgondolkoznék ezen a kapcsolaton. 28N
Mi 3,5 hónapja voltunk együtt, amikor ki kellett mennie a férjemnek Angliába 3 hónapra.
Mi túléltük a 3 hónapot, mondjuk szinte minden nap beszéltünk skypeon. 6 hét után én mentem hozzá egy hosszú hétvégére, rá 3 hétre ő jött haza egy rövid hétvégére.
Beszélj meg vele fix időpontokat, amikor beszéltek. Esetleg menj utána hétvégére ha tudsz.
Szerintem zárd le ezt a kapcsolatot. Nem a három hónap miatt, hiszen egy stabil kapcsolat ennél jóval többet kibír.
Viszont abból amit írsz, hogy itthon sincs ideje rád, valamint ha kimegy előreláthatólag akkor sem fog keresni, az baj. Ez nem szerelem és nem is egy jól működő kapcsolat. Egyszerűen vagytok egymás mellett a tudatba hogy van valaki.
Csak azért hogy legyen, nem kell.
Keress valakit aki keres, és akire az örökkévalóságig képes lennél várni, valamint naponta felhívna ha el kell mennie. Ennyi egy kapcsolatba minimum. Nem ám heti egy beszélgetés.
3 hónap nem sok idő. Simán ki lehet bírni.
Heti egy skype ok, én sem szeretek skypolni. Attól függetlenül írhattok egymásnak többször is.
Mi lesz veled? Hát az, ami eddig. Csináld a dolgodat, foglald el magad, és így hamar elmegy majd a 3 hónap.
Az csak kilencven nap.Csinálj naptárat és minden nap húzz ki egyet.Vagy találj ki erre valami hasonlót, ahol látod, hogy múlik az idő.
Képzeld azt, hogy ez egy túlélőpróba és a cél, hogy önállóbb legyél.Csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz, vagy amiket még nem próbáltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!