Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek csak egy keltetőgé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak egy keltetőgépnek néz a vőlegényem engem ezek alapján?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt, fél éve lakunk a vőlegényem lakásában. Számomra Ő a nagy Ő.

Előttem 5 évig felesége volt, akivel 3 éve váltak el. Most vallotta be a vőlegényem, hogy a volt felesége nem akart gyereket még vagy 10 évig, hanem ő még élni akart (még akkor is bőven ráért volna kora szerint), és ezért (elvileg CSAK ezért) elhagyta őt, mert ő szeretett volna már babát.

Én úgy érzem rajta, hogy szeret engem nagyon, és én szeretnék már szülni és neki szeretnék(28 vagyok, karrieremben most lehetne picit pihenni, és megosztanánk a GYED-et), de elbizonytalanodtam.

Most akkor én keltetőgép vagyok?

28N, 36F

2014. aug. 24. 14:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem tudom... Van egy család a környezetünkben, a férfi már volt házas korábban, de elvált a feleségétől, mert az nem akart gyereket még. Feleségül vett egy fiatalabb nőt, aki szült neki 9 (!) gyereket...
2014. aug. 24. 16:28
 12/30 anonim ***** válasza:
97%

Optimális korban vagytok a gyermekvállaláshoz.

Mindkettőtöknek van munkahelyen, a lakhatás megoldott.

Ettől függetlenül akkor és csak akkor vállaljatok gyereket, ha mindketten akarjátok, és semmi "bizonytalanság" sincsen. Egy minimum(!) 18 éves projekt a gyerekvállalás, ezt tartsd szem előtt.

2014. aug. 24. 16:30
 13/30 anonim ***** válasza:
9%

nem véletlenül nem akarhatott gyereket az ex tőle..

várj még, valamit takar a párod

2014. aug. 24. 16:32
 14/30 anonim ***** válasza:
97%
36 évesen én megértem, hogy nem akart még 10 évet várni a gyerekkel.
2014. aug. 24. 16:36
 15/30 anonim ***** válasza:
81%
Hadd kérdezzem már meg: ti tojással szaporodtok? Mi az, hogy keltetőgép vagy? Potenciális jelölt vagy max. családalapításhoz. Beszéljétek meg, hogy kinek mik a tervei a következő 1,3,5,10 évre, aztán dönts belátásod szerint. Két pont között mindig az egyenes a legrövidebb. Őszintén megbeszélni mindent!
2014. aug. 24. 17:29
 16/30 anonim ***** válasza:
35%

"Ha most is akar gyereket, akkor vegyen el feleségül. Addig a jegyesség csak álca. "

Ez egy elvált embernél már nevetséges felvetés.

Kérdező ha most ő azt mondaná várjatok 10 évet akkor te várnál 38 éves korodig vagy keresnél mást, vagy persze nő praktika szerint "véletlen" terhes lennél?

2014. aug. 24. 17:50
 17/30 A kérdező kommentje:
16: én várnék 35 éves koromig kb., mert vele szeretnék gyereket vállalni:) 38 érdekes kérdés, simán lehet, hogy addig is, nem tudom. És nem ismerek olyan nőket, akik véletlenül estek teherbe, bár lehet, még fiatalok vagyunk. Nem ismerek személyesen olyat, akinek van gyereke a korosztályomban. :)
2014. aug. 24. 17:54
 18/30 anonim ***** válasza:
48%

45 évesen azért már korban lenne a férfi, főleg ha több gyerek is jön, akkor mire a gyerekei tinik lesznek, az apa már lesz 60...Jó hogy 36 évesen már családot szeretne.

De komolyan mondom, nem értem a női agyat...ha nincs épp semmi problémátok, akkor generáltok egyet...keltetőgép...

2014. aug. 24. 18:27
 19/30 anonim ***** válasza:
44%

Nem feltétlen gondolja hogy keltetőgép vagy. De abba is bele kell gondolni hogy mi van ha pl kiderül hogy nem lehet gyereked...(megtörténhet) Akkor téged is elhagy? Akkor aztán marhára szerethet...Ezt is beszéljétek meg, hogy mennyire fontos a gyerek...szeretitek e eléggé egymást ahhoz, hogy együtt maradjatok, ha esetleg nem sikerül babát összehozni.

Az örökbe fogadás lehet megoldás, de ugye ott az van, hogy nem saját vér szerinti gyerek, és nem mindenki vállalja be. Szóval mindenképp át kéne rágni vele ezt a témát.

2014. aug. 24. 18:30
 20/30 A kérdező kommentje:
19: vajon hány pár végzi el ezt a próbát házasság előtt?:) Senki sem tudhatja szerintem, hogyan reagál ténylegesen ebben a helyzetben. De szerintem más az, hogy a másik lányra még 10 évet várnia kellett volna, én meg esetleg meddő vagyok(ami sokszor kezelhető, lombikozható, meg ott az örökbefogadás is, igen). Nagy a különbség a kettő között szerintem.
2014. aug. 24. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!