Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem hordja a gyűrűt?
"Nem azt mondom, hogy olyan sokat számít, de azért érted...szerintem jó ha látják, hogy tartozol valakihez vagy hogy mondjam"
Szerintem tök mindegy, hogy ki mit lát.
Vannak, akiknek nem a gyűrű az összetartozás szimbóluma, van akinek meg a házasságlevél sem az, mégis jól elvannak.
Nem kell beleképzelni semmit, mindannyian mások vagyunk.
Pl. én nőként minden ékszert utálok, többek között a gyűrűt is. Eleinte próbáltam elviselni, de olyan kényelmetlen volt, hogy nem tudtam hordani.
Volt olyan, hogy felszálltam a babakocsival a villamosra, és ahogy tartottam a kocsit és a kezem a kapaszkodón volt, hallottam, hogy az ott ülő öregasszony odasúgja a mellette ülő férjének, hogy na ennek sincs gyűrűje.
Ha neki ez a legnagyobb baja, akkor szörnyülködjön ha nincs jobb dolga, nekem viszont nem az a legfontosabb, hogy számomra tök ismeretlen ismeretlen emberek lássák, hogy házasságban csináltak fel... Aki ismer az úgyis tudja, aki meg nem, az nem érdekel.
1. Kényelmetlen neki
2. Az ujján van valami, ami miatt nem hordhatja
3. A feleségnél van inkább az a gyűrű is
4. A munkahelyén nem hordhat gyűrűt
ezer ok lehet.
Kérdező!
Nekem van agy élettársam 18 éve élünk együtt van egy 16 éves lányunk.
Nincsen rajtunk karikagyűrű, mivel el sem jegyeztük egymást.
Rólunk mi a véleményed?
Szerinted mit gondolnak rólunk a munkatársaink barátaink, családtagjaink?
Amúgy azt megkérdezhetem, hogy miért ilyen majdnem mindenki a hangnemmel kapcsolatban? Direkt úgy kezdtem a kérdést, hogy "nem mintha sok közöm lenne más életéhez"...erre kapom a sok leszólást, hogy miért érdekel...kíváncsi voltam, ennyi! De!
Kedves utolsó!
Mivel nem ismerlek titeket nincs jogom véleményt alkotni, és ítélkezni pedig látatlanban nem szoktam. A tesóm keresztapjáék is boldogok, legalább 20 éve élettársi kapcsolatban vannak, 2 gyerekük van, akik nincsenek megkeresztelve sem, el sem jegyezték egymást, össze sem házasodtak. Remélem elég vélemény.;-)
Én csak olyan házas, gyűrűt nem viselő férfiakat és nőket ismerek, akik nem monogámok, és nem is tekintik a házasságot a monogámia deklarációjának.
Szóval ezt is jelentheti!
(Hátrány is lenne a többi kapcsolatukban, ha hordanák a gyűrűt.)
Nekem az ismerősi körömben csak a "friss" házasok hordják, vagy azok, akik olyan munkahelyen dolgoznak.
Pl nálunk a fejem hordja, ha munkába megy, ha ideoda de nyaralásra tűrákra..stb nem
An yan ismeősöm akik kölcsöngyűrűvel házasodtak, me arra, hogy mindig a diókban legyen nem kellett nekik, megengedhették volna maguknak, de minek..
Vagy csak ellergiás, vagy nem szeret, ha a kezén van valami.
A férjem pl nem szereti, ha vizes alatta, kitörlés sem segít, plusz kicsit nagy rá, mert számottunk, hogy erősödik még a keze, plusz a balra valasztottunk, és elfelejtettük, ogy balkezes, így a jobb kisebb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!