Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit ajánlotok, mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit ajánlotok, mivel lephetném meg őket?

Figyelt kérdés
a szüleimnek a héten lesz a házassági évfordulójuk és szeretném őket meglepni valamivel.Ti mit ajánlotok,mivel lephetném meg őket?
2014. aug. 19. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen kaliberű ajándékra gondolsz. Ha szerényre, akkor jó egy közös képekből készült montázs szép keretben és egy saját kezűleg készített torta, ha nagy dologra gondolsz, akkor lepd meg őket egy hosszú hétvégével valahol, ahol kikapcsolódhatnak.
2014. aug. 19. 16:25
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2014. aug. 19. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a 20. évfordulóra montázst adtam :) De kerestem régi képeket, bescanneltem és azokat is beleszerkesztettem :)
2014. aug. 19. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Lepd meg őket egy hosszú hétvégével Párizsban.
2014. aug. 19. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha van annyid, akkor egy hosszúhétvégével, élményajándékkal vagy hasonlóval (borkóstoló, vacsora utalvány, masszázs, stb.)
2014. aug. 19. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Készít fotómozaikot.

[link]

Az esküvői képüket rakd ki az elmúlt évek emlékeivel.

Mi a nagyszülőknek csináltunk ilyet az aranylakodalomra (mondjuk ott volt miből mazsolázni). Nagyon örültek neki.

2014. aug. 20. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!