Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mivel lephetném meg őket...

Mivel lephetném meg őket viszonzásul?

Figyelt kérdés

Nem vérrokonok, de annyira szoros a viszony, hogy fogadott rokonnak tekintjük őket.

Egy külföldi családról van szó, a gyerekek nálunk kicsit fiatalabbak (huszonévesek), a szülők a mi szüleink korosztálya (ütven-hatvan körül).

A fiúk itt tanul, bármikor megy haza, mindig küldenek a szülők ajándékot nekünk. Helyi nasit, drágább kozmetikai szereket, stb. Egy jól kereső családról van szó, még ott is, pedig a magyar árak 3-4-szerese a jellemző kint.

Szeretném viszonozni nekik, de fogalmam sincs, mivel tudnám. Anyagilag nem állunk annyira rosszul, így nem is az érték a gond.

Élelmiszer kilőve a vallási okból.

Mit küldhetnék?

A gyerekünkért odavannak, saját unokájukként szeretik, ő is kapott már ajándékot tőlük. Még baba, később mondjuk pár rajz tőle - annak biztos örülnének. De addig - gondban vagyok.

Bármilyen ötletet szívesen fogadok!

2014. jún. 26. 00:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Készíts valamit kézzel, nem kerül szinte semmibe. Pl. köss egy sálat télen vagy fonj egy karkötőt. Ajándékozz nálunk honos növényekhez magokat(ami esetleg ott érdekességnek minősülhet), ha van kertjük. Főzz házi szappant...stb. Mindegy mennyi pénze van az embernek, a kézzel készített szívből jön, nincs aki ne örülne neki!

Vagy ami még olcsó: dvd Magyarországról az adott nyelven, vagy egy szép könyv.

2014. jún. 26. 02:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a pénz nem annyira gond, én csináltatnék nekik egy szép scrapbook albumot a közös fotóinkból, emlékeinkből a gyerek fotóiból stb. Azok, akik értenek ehhez, szeretik csinálni, nagyon szépeket hoznak ki belőle.

De ha van rá időd, van hozzá kedved, te is nekifoghatsz, lehet, hogy nem lesz profi, de szép emlék lesz, biztosan.

Nekem nem nagyon van kézügyességem, de én is készítgetek a családomnak minialbumokat. Szépek lettek, és ami a fő, személyes!

2014. jún. 26. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!