Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mivel lephetném meg? Semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lephetném meg? Semmi ötletem.

Figyelt kérdés

Pár héten belül szülök. Férjemnek lassan szobrot emelek, mert le a kalappal előtte - csinálja a lakásfelújítást, maximálisan odafigyel rám is (egyszer félmondatot elejtettem, hogy ennék epret, azóta naponta hoz), minden macerásabb házimunkát átvett.

Nemsokára születésnapja lesz és ötletem sincs... mindenünk megvan, amire esetleg vágyna, arra pedig úgyse lenne keret (10 milliós autó, stb :)).

Valami személyeset szeretnék, de minél jobban gondolkozom, annál kevésbé van ötletem :(

Megköszönöm, ha bárki fényt tud gyújtani az agyamban, hogy mivel lephetném meg mégis.

2014. ápr. 8. 10:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Egy utazás, wellness hétvége például kézenfekvő lenne, de jelenleg miattam nem fér bele. Egyrészt nem ülhetek meleg vízbe, másrészt a kórháztól sem ajánlatos már nagyon eltávolodni, ha esetleg beindulna a szülés kicsit korábban.
2014. ápr. 8. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Off: en is par het mulva szulok :)
2014. ápr. 8. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Èn is sokat szoktam filózni az ajándékokon. Ha szereti az ékszereket, pl gravírozni valami személyeset bele. Vagy kulcstartó gravírozva. Vagy pl vannak kicsi üvegoszlopok, amibe a 3D fènyképet lehet csináltatni magatokról. Vagy az autóhoz valami kütyüt, ha autómániás. Vagy ha szeret sportolni vmi eszközt a kapcsolódó sporthoz. Vagy egy új okos telefon, ha az övé már elavult. Most hirtelen ennyi jut eszembe.
2014. ápr. 8. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Masszázsbérlet? Ha ilyen sokat dolgozik, és segít, lehet, jól esne neki, ha jól átgyúrnák a hátát, és addig lazíthat is. Van, aki mondjuk nem szereti, ha masszírozzák, azoknak ez nyilván nem jó:)

Valami kütyüre gondolok én is, esetleg egy vacsorára egy olyan helyen, ahol a kedvenc kajáit főzik, az én férjem pl. nagyon szereti a mexikói kaját.

Esetleg a fentiek kombinációja:)

2014. ápr. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!