Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom lebukott, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lebukott, hogy a házasság előtti nőjét nézegeti. Nem tudom említsem e? Vagy várjak mi lesz a vége?

Figyelt kérdés

Más mit tenne a helyemben. Szóljak? Hallgasam végig egy hazugságot, vagy egy hatalmas vitát szitsak.

Annyira nem tudom mit csináljak, most készülünk a második babára. De így, hát nem tudom.

2014. aug. 15. 13:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%
Megint egy olyan kérdés, ami nem egyértelmű. Hol nézte? Az azért igaz, hogy az ember kíváncsi az exére, akivel nagy szerelem volt. Én is kíváncsi vagyok, hogy mi történt a volt férjemmel, mennyit változott, de ettől még eszem ágában sem lenne újrakezdeni vele, boldog vagyok én a második férjem mellett.
2014. aug. 15. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Az enyém még skypeolni is szokott az exével, természetesen a tudtommal, már a kapcsolatunk eleje óta. Hisz a szakítások utáni barátságban. Most kezdtem volna el jelenetet rendezni? Azóta már 10 éve együtt vagyunk, a csaj kiköltözött amerikába és múlthéten gratulált ahhoz hogy végre babát várunk :)

Ne aggódj feleslegesen, én is megszoktam nézni a fb-on az exeim és kárörvendően gondolok arra hogy elhíztak, megkopaszodtak... csak azoknál gondolok erre akik dobtak.. :D

2014. aug. 15. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

A párom még tartja a kapcsolatot az exével, de csak barátilag. Pár napja a kezébe akadt egy közös képük takarításkor, a csaj adta neki vissza a nemrég, mikor találkoztak, hogy nem szeretné kidobni. Úgyhogy most valahol ott van a kacatok között.

Ha csak Fb-n nézte, akkor meg tényleg ne aggódj.

2014. aug. 15. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem,mindegy,hogy hol és miért nézegeti,rendszeresen teszi ezt,vagy csak előfordult egyszer,mert unatkozott vagy kíváncsi volt.
2014. aug. 15. 15:30
 15/15 zabmester ***** válasza:
Tényleg jobb lett volna pontosítani, hogy mit jelent nálad a "nézegetés". Nekem pl. van olyan volt barátom, akit néha (mondjuk évente kétszer) megnéztek a Facebookon, csak hogy lássam, még mindig olyan hülye-e, mint volt (és igen, még mindig), de ez nem jelent semmit, 8 éve nem is láttam, nem is beszéltem vele, leginkább csak röhögni szoktam rajta. Hát aztán? Ugyanígy időnként volt osztálytársakat is megnézek, általában pont azokat, akiket már akkor sem kedveltem. Teljesen ártalmatlan dolog ez szerintem, és a legtöbb emberben benne is van a kíváncsiság, hogy mi lehet azokkal, akikhez valaha valami köze volt.
2014. aug. 15. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!