Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál féltékeny lenni feleségedre/férjedre?
"Szerintem ennél rövidebben és egyszerübben nem lehet megfogalamzni egy kérdést"
Tudod, ha egy kérdést többféleképpen lehet értelmezni, akkor úgy szoktunk eljárni, hogy konkrétan leírjuk mire gondolunk. Pl: Szoktál szakmailag féltékeny lenni...." Szoktál féltékeny lenni feleségedre/férjedre más férfi/nő miatt? Érthető már?
Megyek én is beadom a válópert, mert sem érzelmileg sem szakmailag nem vagyok féltékeny. Borzasztó!
20-as válaszoló! Már csak pár hét és újra suli. Itt az ideje, nagyon unatkoznak a gyerekek.
Nem Semmilyen tekintetben sem.
Azt vallom, hogy nincs olyan, hogy egészséges féltékenység. A féltékenységnek semmi köze sem a szerelemhez, sem a szeretethez...az csak és kizárólag rólad, a féltékenyről szól. A másik csak egy eszköz ehhez. Ráadásul masszív önbizalomhiányról árulkodik. Nem bízol eléggé magadban, azt hiszed, hogy van, aki el tudja tőled szeretni..venni...a társad.........
Kérdező, szerinted itt olyanok válaszolgatnak, mint én? (3-as vagyok) és szerinted a társadalom többsége ambiciózus, egyetemet végzett emberekből áll, akiknek a munka nem csak azért van, hogy vegyenek a fizetésükből kenyeret? Mert akkor nagyon tévedsz...
Többségében nem olyan emberek fognak válaszolni itt, mint én, hanem simán azt gondolják, hogy a szerelmi féltékenységre gondoltál, hiszen az itteni kérdezők színvonala is ez. Azért kell specifikusan megmondani, mire gondolsz. És igen, azért is, hogy aztán összetrollkodhassák a kérdésedet a hülyék, hogy "beképzelt vagy" és "sosem ástál még fel kertet". :D
Nem a megfelelő fórumon akarsz eszmefuttatásokat hallgatni, kérdezd már inkább pár barátnődet.:)
"Kérdező, szerinted itt olyanok válaszolgatnak, mint én? (3-as vagyok) és szerinted a társadalom többsége ambiciózus, egyetemet végzett emberekből áll,...."
1. vagyok. Nem tudom kedves 3-as mi a végzettséged, én például jogász vagyok, mégis elsőre valóban az érzelmi oldala jutott eszembe a dolognak. Nem hinném hogy ettől az én színvonalam alacsonyabb lenne mint a tiéd, sőt. Az én meglátásom szerint ugyanis ha valaki a párja szakmai sikereire, az általa elért eredményekre féltékeny és egyből ez jut eszébe egy ilyen kérdés kapcsán, az szomorú. Szomorúbb, mint a szerelmi féltékenység mert ez inkább irigység, aminek végképp nem kellene egy kapcsolatban jelen lennie.
Én is jogász! Üdv, Kolléga! :)
Na látod, mehetsz is, most, hogy mindenkit leoltottál, proliztál! :)
ma 15:30
Igen persze,itt azt mond mindenki amit akar.:)Én meg a Rolling Stones dobosa vagyok elhiszed?:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!