Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek, hogy ne menjen rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne menjen rá a házasságom arra, hogy a testvérem hozzánk költözik a gyerekével?

Figyelt kérdés

A lakást, amiben élünk a szüleim vették nekem még a házasságunk előtt (még nem is ismertem akkor a férjem). A testvérem elég nagy hülyeséget csinált, most próbál kimászni a gödörből. A babája 10 hónapos.

Mi a fővárosban lakunk a férjemmel, itt kapott munkát és anyuék azt kérték, hogy ideköltözhessenek 3 hónapra a babával.

A férjem nagyon ki van borulva, azzal fenyeget ha ezt engedem, akkor ő elköltözik.

Mit tennétek?

2014. aug. 13. 15:29
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
53%

Én egyet értek a ferjeddel, én is elköltöznék a helyében. Munka után, fáradtak, még a saját gyereked nyűglődését is embertpróbáló hallgatni, plusz még kerülgetni egy felnőttet.

Ez fejetlenség. Férjednek igaza van, természetesen hogy nem akarja hagyni, hogy egy idegen feldulja az életét.

2014. aug. 13. 17:37
 32/48 anonim ***** válasza:
25%

Azt, hogy ne engedd, hogy hozzátok költözzenek. Pont. És itt nagyon keménynek KELL!!! lenni.

"és anyuék azt kérték, hogy ideköltözhessenek 3 hónapra a babával"

Anyukád és apukád csak rendezze a SAJÁT életét, jó? Nem elég, hogy a testvéredet tönkretették, most jönnél te?

Tessék szépen nemet mondani, bűntudat nélkül.

A testvéred önálló felnőtt ember. Ha gyereket tudott csinálni, akkor segítséget is tud kérni szakembertől, hogy hogyan másszon ki a gödörből.

Eszedbe se jusson odavenni magadhoz őket! Három hónap múlva nem fogod tudni kirakni, anyád és apád nem fog segíteni, ha egyszer a nyakatokba varrta a tesódat; ha egyszer bejelentkeztek a lakcímre, iszonyúan nehéz le onnan kivágni őket.

A házasságod IS és te magad IS rá fogsz menni arra, ha a nyakadba veszel egy koloncot. Ezt úgy vedd, ahogyan én írtam, olyan komolyan. Nekem ezt a szüleim eljátszották, és nagyon sebezhető állapotomban. Majdnem bedőltem. Ha nincs a pszichiáter épp a hátam mögött, akkor ma a lakásom helyén négy üres vagy füstölgő fal lenne, mert az öcsikém rég elintézte volna.

2014. aug. 13. 17:50
 33/48 anonim ***** válasza:
38%
Amíg a férjed nem hajlandó megmondani, mi a baja a dologgal, addig esélyed sincs meggyőzni, csak az oktalan hisztit hallgatod. Mert érvek nélkül ez színtiszta zsarolás, hiszti, durcizás, stb... Nem értem, miért nem tudja megmondani konkrétan, mi baja. Kár, hogy nincs hozzá bátorsága.
2014. aug. 13. 18:20
 34/48 anonim ***** válasza:
41%
Az miert nem elegendo ok, hogy a sajat otthonaban nem akar egy idegent, sot kettot kerulgetni?
2014. aug. 13. 18:42
 35/48 anonim ***** válasza:
46%
#34 Milyen saját otthonában? A feleségé a lakás..
2014. aug. 13. 19:33
 36/48 anonim ***** válasza:
85%

32-es: EZT honnan szedted?

" Nem elég, hogy a testvéredet tönkretették"

Ugyanis a kérdezö szerint a testvére csinált hülyeséget, NEM a szülei.

2014. aug. 13. 19:36
 37/48 anonim ***** válasza:
52%

"#34 Milyen saját otthonában? A feleségé a lakás.."

Aha. Nem tudod mi a kulonbseg az otthon es a lakas kifejezes kozott? Sajnallak erte. Nezz utana.

Nalunk a ferjeme a haz, megis otthona az anyosomnak, a gyerekemnek es nekem is.

2014. aug. 13. 19:41
 38/48 anonim ***** válasza:
26%

Ha a férjed azt mondja "hát nem egyértelmű", akkor annak kéne lennie.

Prosti volt a hugi? Vagy a gyerek apja valami balhés ember?

És miért a szüleid kérik, hogy a hugi odamehessen, miért nem ő?

2014. aug. 13. 20:16
 39/48 anonim ***** válasza:
74%

A sajat sogornoje miert lenne idegen?

Eleg furcsa valaszokat olvasok, biztos azert, mert mi osszetarto csalad vagyunk, gondolkodas nelkul segitunk egymasnak.

Tudom, mi ufok vagyunk az atlagos gyk felhasznalohoz kepest :D

2014. aug. 13. 20:21
 40/48 anonim ***** válasza:
78%
A saját sógornő is lehet idegen, ha nem töltenek együtt időt. Nekem is van unokatestvérem, akit 10 éve nem láttam. Hiába rokonom, idegen, mert nem ismerem, nem tudok róla semmit.
2014. aug. 13. 20:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!