Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne menjen rá a házasságom arra, hogy a testvérem hozzánk költözik a gyerekével?
A lakást, amiben élünk a szüleim vették nekem még a házasságunk előtt (még nem is ismertem akkor a férjem). A testvérem elég nagy hülyeséget csinált, most próbál kimászni a gödörből. A babája 10 hónapos.
Mi a fővárosban lakunk a férjemmel, itt kapott munkát és anyuék azt kérték, hogy ideköltözhessenek 3 hónapra a babával.
A férjem nagyon ki van borulva, azzal fenyeget ha ezt engedem, akkor ő elköltözik.
Mit tennétek?
16-os vagyok, akkor a férjed a hunyó... értesd meg vele hogy ő is segített nektek és ezért illik visszasegíteni. Ha nem tetszik akkor költözzön vissza ahol előtted élt. Az én párom tényleg utálja a húgom de ha kérném hogy hadd költözzön ide akkor fogcsikorgatva belemenne és kibírná a 3 hónapot balhé nélkül. De ugyanez fordítva is igaz, én is kibírnám érte. Mondjuk nekünk könnyű lenne mert nagy a ház de akkor is egy légtérbe lennénk...
Ülj le a férjeddel beszélni, más megoldás nincs. Nem kell veszekedni, zsarolni, csak elmondani normálisan hogy neked ez miért fontos. Ha szeret megérti. Oké hogy örülni esetleg nem fog, de akit szeretünk azért hozunk áldozatokat.
Ez a te lakásod, nem a férjedé. A testvéred megsegíted, nehogy már pár hetet ne birjon ki.
Viszont most megtudtad, hogy a férjed végtelenül önző.
Na igen, ez egy jo kerdes.
"A testvérem elég nagy hülyeséget csinált, most próbál kimászni a gödörből. "
Nem mindegy, hogy mi volt az a nagy hulyeseg. Lehet hogy azert nem akarja a ferjed, hogy odakoltozzon.
"A testvérem elég nagy hülyeséget csinált..."
Mi a garancia arra, hogy ha hozzátok költözik, ott nem fog nagy hülyesége(ke)t csinálni?
Azt is tolerálnia kell majd a férjednek, vagy ha szóvá meri tenni, akkor mehet a levesbe?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!