Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá, hogy beleszeret a harmadikba?
Leírom a történetem hátha segít...:) Én is észrevettem a férjemen évek után, hogy kifelé kacsintgat. Nincs is ezzel gond, mindenkinek vannak vágyai, el-el fantáziálgat az ember erről-arról. Azt kell még tudni a férjemről, hogy egy kifejezetten jóképű, humoros, intelligens férfi, úgy tapadnak rá a nők, mint legyek a légypapírra...:P Egyszerűen belefáradtam hogy állandóan frusztrált voltam, amiatt, hogy oké, hogy ellenáll a kísértésnek, de mégis meddig. Ezen kívül azért láttam rajta is, hogy frusztrálják a ki nem élt vágyai. Mi ennek eredményeképpen egy remek kompromisszumos megoldást találtunk, nem úgy fogalmaznék, hogy nyitott a kapcsolatunk, inkább úgy, hogy közösen, mindenki örömére kalandozgatunk...:) Ez természetesen ugyanolyan örömöt okoz mindkettőnknek...Nyilván az első ilyen alkalom előtt ideges voltam, féltem, de úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, a legrosszabb ami történhet, hogy nem fog tetszeni, akkor max nem csináljuk többet...DE szerencsére nagyon jó volt...:)
Hogy a kérdésedre is válaszolja, természetesen eleinte az én fejemben is megfordult, hogy mi van ha érzelmek alakulnak ki. Nos az én részemről nem fenyeget ez a veszély, szexuálisan nagyon fel tud izgatni egy nő de érezni soha nem tudnék irántuk semmit. A férjem részéről sokkal de sokkal kevésbé fenyeget az a veszély, hogy beleszeret valaki másba, mintha nem így élnénk. Gondolj bele, iszonyat jól érzi magát a bőrében, le sem lehet vakarni a képéről a vigyort...:P Nincsenek ki nem élt, elnyomott vágyai, nincsenek titkai, felszabadult, boldog, és baromi büszke arra, hogy neki van a legkirályabb felesége a világon aki mindezt megadja neki...:D A necces inkább a 3. fél. Sajnos nálunk 2x is előfordult már, hogy érzelem alakult ki a férjem irányába, ezt sajnos nehéz elkerülni, csak annyit lehet tenni, hogy mihamarabb véget kell vetni a dolognak ameddig még senki sem sérül.
Huhh bocsi, h ilyen hosszú voltam, remélem tudtam segíteni. Ha akarsz erről beszélni, nyugodtan írj privátot...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!