Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szólok, akik nem rögtön az elsővel házasodtak össze! Életetek legelsöprőbb szerelme lett a férjetek/feleségetek?
Megismertem egy srácot, aki tökéletes: sikeres, okos, humoros, a munkája az élete, nagyon alkotó típus, imád utazni, stb. Ugyanolyan, mint én.:) De: nem érzem azt az elsöprő, mindent felégető szerelmet még 2 hónap járás után sem, amit az exem iránt éreztem. (Már nem szeretem őt, régen szakítottunk, csak emlékszem az érzésre.)
Be kell érni egy közepes szerelemmel, nem kell a mindent elsöprőre várni? Jobb a közepes szerelem, mint a semmilyen?
Mit gondoltok?
27N
"Te mit gondolsz a saját életedben erről a kérdésről? Mert erre viszont nem válaszoltál, csak rám mondasz szavakat.:)"
Mire nem válaszoltam? Te elmondtad az álláspontodat és megkérdezted mit gondolunk. Én elmondtam, hogy mit gondolok. Lehet, hogy ez neked nem tetszik, de írtad a kérdésben, hogy csak támogató véleményeket vársz. A saját életemről pedig azt tudom elmondani, hogy a jövő hónapban ünnepeljük a 25. házassági évfordulónkat. És soha nem éreztem azt a férjemmel kapcsolatosan, hogy "megelégedtem egy simával".
Andizsuzsi: most már válaszoltál egy kicsit, mert ez a kérdés főként: "Azokhoz szólok, akik nem rögtön az elsővel házasodtak össze! Életetek legelsöprőbb szerelme lett a férjetek/feleségetek?"
Szóval, ha te megszólítva érezted magad a kérdésben, akkor nem a férjed volt az első kapcsolatod, ezt kijelenthetjük, hiszen ezekhez az emberekhez szólt a kérdés:) És ezek szerint ő volt a legnagyobb szerelmed?
Az(is...)a mai korunk egyik nagy hülyesége hogy túllihegjük és túlmagyarázzuk a nyilvánvaló dolgokat. Ugyanis pofonegyszerű kérdéseket is nagyon könnyen túl lehet bonyolítani ha az ember...
Ez a kérdező is miket kérdez? Közepes szerelem meg semmilyen szerelem meg stb...stb...
Nagyanyám ha élne Isten nyugosztalja 7 gyereket felnevelt(stb...stb...stb...)de úgy kacagna vagy negyedóráig ezen a kérdésen meg a válaszokon hogy a könnye is kicsordulna!
És azt mondaná hogy"ennyire nem lehettek buták galambom"!
Ahhoz menj hozzá akit szeretsz és akivel a megélhetésed biztosított(mert a híd alatt a halálos szerelem is előbb-utóbb megszünik...)és a nyilvánvaló időközbeni súrlódásokat meg meg kell közben oldani mert olyan kapcsolat nincs amiben ne lenne surlódás. De nem agyalni kell meg toporogni...csinálni kell, tenni kell!
És a nagyinak a négy eleminél több iskolája nem volt de esze több volt mint sok itteni diplomásnak...!
Elképesztő ez az oldal-annyit lehet rajta nevetni...
A kérdező már itt tart:
"Andizsuzsi: most már válaszoltál egy kicsit, mert ez a kérdés főként: "Azokhoz szólok, akik nem rögtön az elsővel házasodtak össze! Életetek legelsöprőbb szerelme lett a férjetek/feleségetek?"
Szóval, ha te megszólítva érezted magad a kérdésben, akkor nem a férjed volt az első kapcsolatod, ezt kijelenthetjük, hiszen ezekhez az emberekhez szólt a kérdés:) És ezek szerint ő volt a legnagyobb szerelmed?"
Jajjj...be ne csavarodj már te jány!:-)))))))))))))))))
Nem teljesen értem, mi történt. Az én nagymamámnak csak 2 gyereke volt, és urambocsá' gimnáziumba is járt, biztos ezért nem nevetett ki másokat. Vagy nem tudom, mi az összefüggés.
Írjatok privit egymásnak, két troll:)
Troll az, akinek más a véleménye, mint az enyém.
Ebben az összefüggésben csak nagyon primitív embereknél találkoztam általában politikailag vagy vallásilag/vallástalanságilag elfogultaknál. Legközelebb feltétlenül meg fogom kérdezni, hogy a kérdező csak a sajátjával megegyező válaszokra kívácsi-e?
Jaj, félreértettél. Te azért vagy az, mert nem válaszoltál a kérdésre, és sértegettél, a másik kis srác pedig azért, mert szintén nem a kérdésre reagál:) De te már reagáltál, szóval semmi baj nincs ezzel!
Nem szeretem, amikor egy kétszer annyi idős ember ilyen módon sérteget, mint te tetted, pl. "piszok", ki mond már ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!