Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azokhoz szólok, akik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokhoz szólok, akik nem rögtön az elsővel házasodtak össze! Életetek legelsöprőbb szerelme lett a férjetek/feleségetek?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot, aki tökéletes: sikeres, okos, humoros, a munkája az élete, nagyon alkotó típus, imád utazni, stb. Ugyanolyan, mint én.:) De: nem érzem azt az elsöprő, mindent felégető szerelmet még 2 hónap járás után sem, amit az exem iránt éreztem. (Már nem szeretem őt, régen szakítottunk, csak emlékszem az érzésre.)

Be kell érni egy közepes szerelemmel, nem kell a mindent elsöprőre várni? Jobb a közepes szerelem, mint a semmilyen?

Mit gondoltok?

27N

2014. aug. 7. 10:11
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
A 2-es válaszoló szerintem tökéletesen megfogalmazta.
2014. aug. 7. 11:27
 22/43 Andizsuzsi ***** válasza:
48%

"Te mit gondolsz a saját életedben erről a kérdésről? Mert erre viszont nem válaszoltál, csak rám mondasz szavakat.:)"

Mire nem válaszoltam? Te elmondtad az álláspontodat és megkérdezted mit gondolunk. Én elmondtam, hogy mit gondolok. Lehet, hogy ez neked nem tetszik, de írtad a kérdésben, hogy csak támogató véleményeket vársz. A saját életemről pedig azt tudom elmondani, hogy a jövő hónapban ünnepeljük a 25. házassági évfordulónkat. És soha nem éreztem azt a férjemmel kapcsolatosan, hogy "megelégedtem egy simával".

2014. aug. 7. 11:28
 23/43 Andizsuzsi ***** válasza:
45%
* nem írtad
2014. aug. 7. 11:29
 24/43 A kérdező kommentje:

Andizsuzsi: most már válaszoltál egy kicsit, mert ez a kérdés főként: "Azokhoz szólok, akik nem rögtön az elsővel házasodtak össze! Életetek legelsöprőbb szerelme lett a férjetek/feleségetek?"

Szóval, ha te megszólítva érezted magad a kérdésben, akkor nem a férjed volt az első kapcsolatod, ezt kijelenthetjük, hiszen ezekhez az emberekhez szólt a kérdés:) És ezek szerint ő volt a legnagyobb szerelmed?

2014. aug. 7. 11:31
 25/43 anonim ***** válasza:
63%

Az(is...)a mai korunk egyik nagy hülyesége hogy túllihegjük és túlmagyarázzuk a nyilvánvaló dolgokat. Ugyanis pofonegyszerű kérdéseket is nagyon könnyen túl lehet bonyolítani ha az ember...

Ez a kérdező is miket kérdez? Közepes szerelem meg semmilyen szerelem meg stb...stb...

Nagyanyám ha élne Isten nyugosztalja 7 gyereket felnevelt(stb...stb...stb...)de úgy kacagna vagy negyedóráig ezen a kérdésen meg a válaszokon hogy a könnye is kicsordulna!

És azt mondaná hogy"ennyire nem lehettek buták galambom"!

Ahhoz menj hozzá akit szeretsz és akivel a megélhetésed biztosított(mert a híd alatt a halálos szerelem is előbb-utóbb megszünik...)és a nyilvánvaló időközbeni súrlódásokat meg meg kell közben oldani mert olyan kapcsolat nincs amiben ne lenne surlódás. De nem agyalni kell meg toporogni...csinálni kell, tenni kell!

És a nagyinak a négy eleminél több iskolája nem volt de esze több volt mint sok itteni diplomásnak...!

Elképesztő ez az oldal-annyit lehet rajta nevetni...

2014. aug. 7. 11:36
 26/43 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem, nem ő volt az első, és nem ő volt a mindentelsöprőnagytiniszerelem sem. Ettől függetlenül nem érzem úgy, hogy pótlék lenne bármi helyett is. A mai eszemmel, tudásommal és tapasztalatommal is őt választanám.
2014. aug. 7. 11:39
 27/43 anonim ***** válasza:

A kérdező már itt tart:

"Andizsuzsi: most már válaszoltál egy kicsit, mert ez a kérdés főként: "Azokhoz szólok, akik nem rögtön az elsővel házasodtak össze! Életetek legelsöprőbb szerelme lett a férjetek/feleségetek?"

Szóval, ha te megszólítva érezted magad a kérdésben, akkor nem a férjed volt az első kapcsolatod, ezt kijelenthetjük, hiszen ezekhez az emberekhez szólt a kérdés:) És ezek szerint ő volt a legnagyobb szerelmed?"

Jajjj...be ne csavarodj már te jány!:-)))))))))))))))))

2014. aug. 7. 11:43
 28/43 A kérdező kommentje:

Nem teljesen értem, mi történt. Az én nagymamámnak csak 2 gyereke volt, és urambocsá' gimnáziumba is járt, biztos ezért nem nevetett ki másokat. Vagy nem tudom, mi az összefüggés.

Írjatok privit egymásnak, két troll:)

2014. aug. 7. 11:48
 29/43 Andizsuzsi ***** válasza:

Troll az, akinek más a véleménye, mint az enyém.

Ebben az összefüggésben csak nagyon primitív embereknél találkoztam általában politikailag vagy vallásilag/vallástalanságilag elfogultaknál. Legközelebb feltétlenül meg fogom kérdezni, hogy a kérdező csak a sajátjával megegyező válaszokra kívácsi-e?

2014. aug. 7. 11:57
 30/43 A kérdező kommentje:

Jaj, félreértettél. Te azért vagy az, mert nem válaszoltál a kérdésre, és sértegettél, a másik kis srác pedig azért, mert szintén nem a kérdésre reagál:) De te már reagáltál, szóval semmi baj nincs ezzel!

Nem szeretem, amikor egy kétszer annyi idős ember ilyen módon sérteget, mint te tetted, pl. "piszok", ki mond már ilyet...

2014. aug. 7. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!