Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire törvényszerű, hogy az első pofont követni fogja a többi is?
Nem törvényszerű, hogy az elsőt követi a többi, ha olyan szituban csattant el, ami nagyon durva (annak ellenére, hogy azt szoktuk mondani nem létezik olyan indok amikor valaki megütheti a párját).
Ha azonban valakinek ilyen a természete és a legapróbb nézeteltérésből is verést csinál, ott bizony jön a többi is az első után.
8-as, én nő vagyok, 26 éves, és szoktam csapkodni, ha nagyon ideges vagyok, ennek ellenére élőlényt nem ütök meg, nem is tudnék. A férjem erősebb, oké, de van pl. kutyám, macskám, eszem ágában nem lenne rajtuk levezetni a feszkót, hiszen nem tehetnek semmiről. De akkor sem, ha mondjuk pont ők bosszantottak föl, ami nyilván megtörtént már párszor. Mégse bántottam őket. Az asztalra csapás, valaminek a földhöz vágása közel sem ugyanaz, mint egy másik élőlényt csapkodni. Attól, hogy mérgemben földhöz csaptam a kezemben lévő újságot, vagy odavertem egyet az asztalra, még nem vagyok egy agresszív állat. Ja, és apám se verte anyámat, se fordítva, minket se bántottak.
A kérdésre: szerintem aki embert/állatot bánt, annál nagyon nagy baj van agyilag. Nincs mentség, se a nő, se a férfi részéről. Ha megcsalt, dobd ki, de nem kell verekedni. Ha anyázott, szintén küldd el a francba, vagy reagálj, ahogy akarsz, de az ütésre ez sem jogosít föl szerintem. Nincs olyan, hogy de csak egyszer. Egyszer sem szabad. Az ilyet azonnal ki kell dobni. Jól mondják a többiek, ha azt látja, hogy megúszta következmények nélkül, borítékolható, hogy kapsz még, csak már talán kevésbé fajsúlyos dolgokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!