Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy egy férfi (férj, apa 30évesen) nem csinálhat "semmit"?
Ha hazamegyek a munkából (8-17-ig), szeretnék edzésre menni, a feleségem azt mondja váljunk el, ő nem vigyáz a két gyerekre. Persze az én szemszögemből ez az, hogy nem mehetek sehova. De ki tudja? Én várok el sokat?
Kis pihenő után 18-20 óráig lehet elvenné az időt..
Feleség vagyok, ugyan nincs gyerekünk, de nekem gyerek nélkül is nagyon rosszul esne, ha a férjem munka után eljárna máshova és csak este jönne haza. Ha gyerek is lenne, akkor meg pláne. Hozzáteszem én sem tennék ilyen merényletet a saját házasságom vagy a szülő-gyerek kapcsolatom ellen. Azért mert ennél jóval többet érdemel a férjem.
Biztos hogy lenne nálatok is más megoldás. Közösen keressétek azt meg.
Nem normalis, viszont igencsak megszokott. Addig volt eleted amig meg nem nosultel, utana felejtsd el azt hogy te onalloan vagy plane a csaladtol kulon barmit is csinalhatsz a gurizes kivetelevel.
Nem kellett volna megnosulni. Persze erre mind csak a hazassag utan jovunk ra.
"Ha hazamegyek a munkából (8-17-ig), szeretnék edzésre menni, a feleségem azt mondja váljunk el, ő nem vigyáz a két gyerekre. "
Erre szeretnék válaszolni mint feleség!
Igaz haza jön 5órá , én ez idő alatt dolgozom , reggel elviszem a lányokat bölcsibe oviba , aztán én hozom haza őket persze mert a férjem nem tud értük menni mert városba dolgozik, így természetes , hogy én megyek. aztán 5kor hazaér irány a számítógép + gyors kajálás,irány edzeni gyors puszi, lányai apa ne menj , apuka mondja h adjatok már békén este jövök. Apuka haza jön 8:30kor lányok már ágyban , ő le tusol kajál , le ül a számítógép elé mert ő fáradt és piheni akar mert másnap munka megint.Jah mellesleg ha lányok játszani akarnak vele soha sem ér . A másik meg ha én akarok menni valahová ő nem vigyázz 2gyerekre , vigyem magammal . Kérdem én ki hibázik vagy mondjuk azt ki a felelőtlen?
Lehet mondani, hogy rossz a házasság, de valójában csak akkor lesz rossz ha mi nem vigyázzunk rá, és akkor lesz börtön ha mi azzá tesszük. Én el engedtem , edzésre , de én miért nem mehetek el egyedül vagy nekem miért nem jár a szabadság? Erre a válasz mert te nő vagy és anya fogad el.
Ha valaki kíváncsi még miért közöltem a férjemmel ha nem változtat akkor váljunk el, akkor írjon szívesen le írom privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!