Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális dolog, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy egy férfi (férj, apa 30évesen) nem csinálhat "semmit"?

Figyelt kérdés

Ha hazamegyek a munkából (8-17-ig), szeretnék edzésre menni, a feleségem azt mondja váljunk el, ő nem vigyáz a két gyerekre. Persze az én szemszögemből ez az, hogy nem mehetek sehova. De ki tudja? Én várok el sokat?

Kis pihenő után 18-20 óráig lehet elvenné az időt..

2014. aug. 4. 18:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
15%
Pfuuu ezt még olvasni is rossz. Na ezért nem fogok én soha megnősülni, nekem a függetlenség többet ér, mint hogy más ossza be az időmet. :D
2014. aug. 4. 20:09
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
Azért nem mindegy, milyenek a körülmények! A párommal mi mindketten kb 8-fél 9-ig odavagyunk minden nap, mert mindketten járunk edzeni/aerobikozni,aztán együtt vagyunk, de nincs gyerek. Ha lenne, és a párom kitalálná, hogy ő minden nap edzeni jár este 8-ig, és automatikusan úgy venné, hogy addig én oldom meg a gyereket, az én tornáimnak meg lőttek, akkor nálam is kitörne a világháború! Egyébként ott, ahova járok, van, aki hozza a gyereket, elrajzolgat a recepciósnál, amíg anyu aerobikozik, vagy vannak gyermekmegőrzők, ahova be lehet rakni őket játszani, szomszéd néni némi kis nyugdíj-kiegészítésért stb, tehát megoldást lehet keresni. Ha viszont "csak" az a baj, hogy őt már otthon eszi a penész 4-kor és semmi hobbi, semmi kedvtelés csak a tv, esetleg a konyha, és az unatkozásban kell neki társ, neked meg ne is legyen a családon kívül egy kis életed(van ilyen a környezetemben, még haza/melóba is együtt járnak, nehogy levegőt kapjon szegény pasi, nem tudom, meddig bírja...) Én nem értek egyet azzal, aki szerint ha családod van, akkor ásd el magad minden téren, és rendelj alá mindent annak. Vannak, akik ebben lelik örömüket, de vannak, akik több dologban is örömöt lelnének (és egy kis edzés csak jót tesz minden téren). Nyilván vannak prioritások, de miért kellene az embernek teljese feladnia önmagát csak azért, mert családot alapít?
2014. aug. 4. 20:21
 13/29 anonim ***** válasza:
9%
Miert ne mehtene? Pfff...nem lodorogni mennel hanem sportolni ami egeszseges es kell. Orulnek neki ha foglalkozik magaval. Nyilvan lenne olyan amikor eluszok es kiakadok valamin de ferjem akkor szo nelkul otthon maradna velem.
2014. aug. 4. 20:24
 14/29 anonim ***** válasza:
72%

nálunk ez ugy néz ki, hogy a párom munka után 1,5-2 orát mindig pihen, vagy alszik vagy elmegy uszodába, szaunázni..

én meg minden este elmegyek 1,5 orát edzeni, néha ö "hajt el", hogy menjek el kikapcsolodni, meginni a barátnökkel valamit, menjek el ide-oda-amoda vásárolgatni. én fürdetek, ö föz. takaritani együtt takaritunk. nálunk nagyon jol müködnek ezek a dolgok. találjatok kompromisszumot.

2014. aug. 4. 20:35
 15/29 anonim ***** válasza:
79%
Ha 8-17-ig dolgozol,és 18-20-ig edzésre mész..akkor mikor ülsz le a gyerekeiddel játszani?Ha edzésre szánsz 3 órát naponta,a gyerekeidnek is jut ugyanennyi? Vagy Te már válás nélkül is,csak hétvégi apuka vagy? Ennek tényleg nem sok értelme van :S Menj,de mértékkel.Mondjuk szombat-vasárnap reggel,amikor a gyerekeid még alszanak,plusz szerdán este.Akkor a család is kap annyit belőled amennyit mindenképpen szánni kell rá,ha valaki apaságra adta a fejét.Nem arról van szó,hogy egy apa ,férj nem csinálhat semmit,de tudja azt,hogy nem élheti a függetlenek életét,vagy akkor addig ne alapítson családot,amíg ezt nem tudja elfogadni,és akkor nincs gond.
2014. aug. 4. 21:29
 16/29 anonim ***** válasza:
87%
Azt nem értem az emberekben, hogy miért nem lehet megegyezni egy ilyen egyszerű dologban? Ennyire nehéz megbeszélni, hogy heti kétszer te mozdulsz ki, kétszer meg ő? Vagy esetleg nem akarsz vigyázni a gyerekeidre, mert több kedved van edzeni? Túl kevés az infó.
2014. aug. 4. 21:29
 17/29 anonim ***** válasza:
87%
Tehát hétköznap gyakorlatilag sem a gyereked, sem a feleséged nem az életed részei, hiszen csak aludni jársz haza. Ennyi erővel tényleg el is válhatnátok.
2014. aug. 4. 21:33
 18/29 zabmester ***** válasza:
74%
Az engem is érdekelne, hogy ez az edzés minden nap van-e, vagy csak mondjuk heti kétszer. Nagyon nem mindegy.
2014. aug. 4. 22:57
 19/29 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező nagyon nem mindegy, milyen gyakran akarsz edzeni? Mert ha minden áldott nap, akkor az azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig egyáltalán nem lennél a család része. Attól is függ hogy mennyire kicsik a gyerekek. Mert ha kicsik, akiket fürdetni, altatni kell, az megint gáz, hogy minden áldott nap a feleség csinálja egyedül. Azoknak, akik azt írják hogy milyen dolog már, hogy a feleség korlátozza a férjét, azoknak írom, hogy amikor gyerekeket szülsz , akkor úgy tervezel hogy a pároddal együtt vegzitek el a gyerekekkel kapcsolatos munkát. Ha ebből a férj szinte kiszáll akkor asszony jogosan csalódott. És nem, ne gondoljátok, hogy napi 8-10 óra irodai munka fárasztóbb mint gyerekkel otthon, mert nem az. Ha a nőnek mindent egyedül kell a hét öt napján csinálni, abba belerokkan.
2014. aug. 4. 23:37
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindennap este 20-ig edzenél (aztán hazamennél gondolom kajálsz,letusolsz) már alszanak a gyerekek,mikor lennél a családoddal?

Esetleg heti 3 alkalom,de akkor is hétvégén nagyon húzz bele,és tölts sok időt a gyerekeiddel,pároddal.

2014. aug. 5. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!