Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nemi betegség - biztos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemi betegség - biztos a megcsalás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a párommal, együtt élünk. Kapcsolatunkat és a szexuális életünket eddig normálisnak tartottam. Most azonban elbizonytalanodtam, ugyanis nemrég a párom nem szervét szemölcsök borították el, egyik napról a másikra. Nemi szervi szemölcs. Azt mondta, nem tudja, hogyan kapta el, nem csalt meg. Vett a gyógyszertárban kenőcsöt, pár nap alatt el is múlt, szóval már nincs semmi, de én akkor sem értem.... Az ilyen nem alakul ki csak úgy, vagy igen? Azóta elég gyanakvó vagyok és hitetlen :(
2014. aug. 3. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én nem gondolnék megcsalásra, az olyan szappanoperás lenne, mint amikor valaki úgy tudja meg, hogy terhes, hogy elkezd hányni.:)

Eleve, ha megcsal, óvszerrel teszi, nem?Akkor meg nem kapja el (bár a hpv mindegyik hordozza önmagától).

Gondolom, a pasid pisil munkahelyen/suliban, plázában, moziban, akárhol. Vagy csak elég, ha vécézés előtt nem mos kezet, és bacis kézzel fogja meg a péniszét.

viszont, mivel te egyből megcsalásra gondoltál, én a helyedben leülnék holnap reggel egy kv mellé és vess számot azzal, vajon miért volt ez az első gondolatod.

2014. aug. 3. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Én még szűz voltam mikor elkaptam ezt a bajt.

Nyolc évesen egy ótvar strandon. Azóta ha jobban lebetegszem, utoljára fél éve egy tüszős mandulagyulladásnál. Egy élmény volt terpeszben járni injekciózásra.

2014. aug. 3. 18:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Az az egyik dolog, hogy őt elküldöd, de te is menj el sürgősen dokihoz. A méhnyakrákot 99%ban a HPV vírus okozza. És te is simán elkaphattad tőle a nyavajáit. Van olyan nemibetegség, ami csak az egyik nemnél okoz tüneteket, de a másik is simán hordozza, és szépen passzolgatjátok egymásnak.
2014. aug. 3. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát a feleségemnél is volt ilyen, még rám is kérdezett hogy nem e léptem félre és ragasztottam rá valamit! Aztán pár évre rá kiderült hogy félrelépett nem egyszer. Persze ez nem azt jelenti hogy akkor kapott el valamit, de nincs kizárva. ma már semmire sincs garancia.
2014. aug. 3. 20:08
 15/16 anonim ***** válasza:

A HPV a lakosság 90%-ban benne van,de csak kb 50%-a terjedt nemi úton,egyébként ez nem is megfelelő szó rá,mert nem úgy terjed mint a hív vagy a szifilisz hanem bőrkontaktus útján,az óvszer sem nyújt ellene védelmet.Ha a párodnak van,akkor neked is van,csak rajtad nem jöttel elő tünetek.Ugyanígy vagyunk most mi is,a párom tele szemölcsökkel,volt neki 3 éve is,meg most is,kap rá egy immunerősítőt meg ecsetelőt.Rajtam semmi ilyesmi,remélem nem is lesz soha.Annyi,hogy a hpv okozza a méhnyakrákot,tehát évente kell méhnyakrákszűrésre járni,de ez nem jelenti azt,hogy akármikor is rákos leszel.Tehát a válasz: nem,egyáltalán nem biztos,hogy megcsalás útján került "hozzá" a hpv.Már egész kicsi gyerekekben is benne van,egy kézfogás,egy kilincs is kihozhatja,akinek volt szemölcs a kezén vagy bárhol máshol abba mind benne van a vírus.

Egy nagyon jó nőgyógyász orvos így fogalmazta meg: "a hpv-ről annyit érdemes tudni,hogy két fajta ember létezik:akiben van hpv,és akiben rövidesen lesz"

2014. aug. 3. 20:31
 16/16 anonim válasza:
Szerintem se kell agódnod!nekem is volt hpv-més nem csaltam meg a párom.egy nnőgyógyászati műtét után kaptam.mellesleg a. Páromnak nagyon érzékeny a nemi szerve,ha igénytelen a wc-kipötyösödik a makkja.mikor terhes lettem,legyengült a szervezetem és gombás lettem,a páromnak eszébe semm jutott h meg gyanúsítson h megcsaltam(mind 2-terhességnél ez volt,utána sohasemm)ne aggodj ezen csak figyeljetek nehogy elkapd.
2014. aug. 16. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!