Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi betegség - biztos a megcsalás? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
4 éve vagyok együtt a párommal, együtt élünk. Kapcsolatunkat és a szexuális életünket eddig normálisnak tartottam. Most azonban elbizonytalanodtam, ugyanis nemrég a párom nem szervét szemölcsök borították el, egyik napról a másikra. Nemi szervi szemölcs. Azt mondta, nem tudja, hogyan kapta el, nem csalt meg. Vett a gyógyszertárban kenőcsöt, pár nap alatt el is múlt, szóval már nincs semmi, de én akkor sem értem.... Az ilyen nem alakul ki csak úgy, vagy igen? Azóta elég gyanakvó vagyok és hitetlen :(
Nem kell hozzá megcsalnia, ne gondolj rögtön erre. A HPV vírust te is, a párod is hordozhatja, ugyanis a hordozók 90%-ánál NEM jelentkeznek a tünetek hosszú ideig, vagy az is előfordul hogy soha, de ettől még ugyanúgy fertőzhet. Az is lehet, hogy te magad, vagy ő maga kapta el a korábbi kapcsolataitok egyikében...
2014. aug. 3. 15:07
2/16 A kérdező kommentje:
Egyébként egyszer, évekkel ezelőtt volt már egy ugyanilyen sztori, csak akkor meg herpeszt kapott, szintén valami kenőccsel múlt el. Nekem ezek a dolgok rettenetesen furcsák, de a párom szerint nincs ebben semmi furcsa, az ilyen betegségek csak úgy "spontán" jönnek ki rajta. Ez valóban igaz?? Szemölcs, herpesz a nemi szerven, csak úgy magától? Ezt nem akarom elhinni.
2014. aug. 3. 15:08
3/16 anonim válasza:
De kijöhet a szemölcs és a herpesz is, simán elkapható.
2014. aug. 3. 15:13
4/16 anonim válasza:
Valójában a pontos választ csak te tudod megadni.
Annyi biztos, hogy ezek a vírusok hajlamosak együtt élni az emberrel és csak akkor jelentkeznek látható tünet formájában, amikor az immunrendszer valamilyen ok miatt legyengül illetve más kórokozó ellen fordul és "figyelme" időlegesen elterelődik.
A dologban az a kellemetlen, hogy neked is átadhatta, sőt az esetlegesen születendő gyermek már ezzel születik.
2014. aug. 3. 15:13
5/16 anonim válasza:
Na akkor én elmesélem neked, hogy még soha nem voltam senkivel, és már több mint fél éve próbálnak kikezelni ebből a nyomorult vírusos szemölcsből. HPV-nak hívják amúgy. Ne bántsd a párodat, ezt a vacak vírust nem csak szexuális úton lehet összeszedni, viszont egy átok, nagyon sokáig kell vele szenvedni mire elmúlik. És tudod mi a szar? Hogy kiújulhat. És akkor kezdheted elölről.
Én is kaptam kenőcsöt (előtte hetekig jártam a dokihoz) remélem használni fog, mint a párodnak is. Plusz hogy extra hatásos legyen immunerősítőt fogok szedni.
2014. aug. 3. 15:14
6/16 anonim válasza:
HPV szűrésre el kell menni és minden kiderül, ha hordozója, akkor elég annyi hogy éppen gyengébben muzsikál az immunrendszer és előjön a herpesz/szemölcs. Olvass utána.
2014. aug. 3. 15:18
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Utolsó, nagyon sajnállak :( A páromnál mindkét betegségnél pár nap alatt elmúltak a tünetek, még csak orvoshoz sem ment, csak kért valamit a patikustól. Egyébként nagyon megnyugtatóak voltak a válaszok és azt hiszem, meg fogom kérni hogy ennek ellenére menjen el orvoshoz, hiába hogy más elmúlt, mert ez mellett még sok más apróbb betegsége is van (pl körömgomba, pikkelysömör) és akkor sem tartom normálisnak, hogy csak ilyen spontán rátörnek ilyen vírusos meg bakteriális betegségek.
2014. aug. 3. 15:22
8/16 anonim válasza:
A herpeszt es a pikkelysomort ugyanaz a korokozo okozza, a gerincveloben tarolodik, ha gyengul az immunrendszer, elotor.
Elkaphatta nemi uton, de az tiz evvel korabbi nemi kapcsolat is lehetett. De akar kezmosas nelkuli pisilessel is elkaphatta.
2014. aug. 3. 15:39
9/16 anonim válasza:
Elég ehhez egy strand vagy egy uszoda,egy igénytelen nyilvános wc,vagy bármi.Nem feltétlenül csalt meg csak azért,mert kijött rajta egy betegség.Nekem is voltak hasonló jellegű problémáim,intim lemosószer,kenőcs,és tabletta segített csak,de még azután is kijött rajtam párszor.Pedig hűségesek voltunk egymáshoz akkor is,most is normális kapcsolatban élek.
2014. aug. 3. 16:27
10/16 anonim válasza:
Ezek evekig lappanganak, mielott kijonnek. A herpeszvirus mindenkiben benne van szinte, es bizonyos okoktol kijon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!