Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire gyanús szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyanús szerintetek? (ld. Lentebb)

Figyelt kérdés

Mikor a páromnak mondtam, hogy azt olvastam, egy híresség torokrákkal fizetett (az ok a HPV), amiért megcsalta a feleségét, furán reagált. Azt hittem, csak beképzeltem magamnak és szó sincs ijedségről, csak alapvetően magát a betegséget tartja durvának. De pár nappal később (egy külön töltött hétvége után) megkérdezte, én voltam-e már ilyen szűrésen. Mintha épp egy megcsalós filmet néztünk volna aznap.. Mondtam neki, hogy igen, azt is, hogy mikor (régóta vagyunk együtt, de nem rég voltam) és azt mondta, OK, akkor biztos ő se fertőzött. Nem egészen értettem a dolgot, hiába próbáltam többet beszélni róla, valami nem stimmelt, így rákerestem a böngészőben az előzményekre, és még aznap, amikor említettem a torokrákost, akkor megnézett egy férfiaknak szóló HPV-s cikket. A sztorihoz hozzátartozik, hogy hűségesnek és rendesnek tartom a párom, de mostanában komoly gondjaink voltak, aminek az alapja, hogy sokszor magányosnak érzem magam..

Így ezekkel együtt szerintetek mennyire esélyes, hogy megcsalt? (Igyekszem mindent megbeszélni, de határvonalon állok, ahol nem tudom, őrültség-e még hinni)

2013. jún. 24. 09:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Nyugi. Simán csak bolond:D
2013. jún. 24. 10:00
 2/22 anonim ***** válasza:
erre biztos választ csak ö tudna adni. Mi itt nem. Lehet csak szinplán hülyén reagált és nincs semmi de az is lehet volt. Az hogy utána nézett a neten lehet sima kiváncsiság is nem feltételenül jelez megcsalást. Ja és az a bizonyo szinész több 100 avgy akár 1000 növel volt együtt mivel szexfüggő volt amivel reahbilitációra járt. Szóval igen midenkit mgecsalt de sokáig nem is volt állandó vagy monogám kapcsoalta, szóval ez nem pontos hogy megcsalta a feleségét és ugy kapta a HPV fertőzést.
2013. jún. 24. 10:02
 3/22 anonim ***** válasza:
Ezt meg kell beszeljetek. Te ismered a legjobban, ha valami gyanus, mondd el neki. Ha megerti es normalis valaszokat ad akkor nincs baj. Ha kiteroket, vagy erzed hogy valami nem stimmel, akkor lehet baj.
2013. jún. 24. 10:02
 4/22 anonim ***** válasza:

Ez a tipikus nincs probléma, akkor generálok hozzáállás.

Azért mert informálódik a meglehetősen ijesztő fertőzésről és következményeiről, amiről sajnos keveset hallani és kevesen ismerik, az csak is azt jelentheti, hogy megcsal...logika.

2013. jún. 24. 10:08
 5/22 anonim ***** válasza:
szerintem gyanús de én magamból indulok ki ha ilyet hallanék és tuti nem csaltam meg akkor minek nézzek utána ?!
2013. jún. 24. 10:10
 6/22 A kérdező kommentje:
Persze, rá fogok kérdezni, de szerintem plafonon lesz egyből. (Ami ugye nem túl megnyugtató) Hogy ezt ne nézzem feltétlenül a gyanúm megerősítésének, érdekelt, hogy mások ezt hogy látják/látnák a helyemben.:) Sajnos a kapcsolatunk jelenlegi állása miatt már könnyen aggódni kezdek. Főleg, hogy a szex is gond...
2013. jún. 24. 10:10
 7/22 anonim ***** válasza:
mi a gond? ö nem akarja?
2013. jún. 24. 10:12
 8/22 A kérdező kommentje:
4/6: Most hadd ne írjam le, mekkora gáz van! Nem kell generálni. Csak a miértjére nem sikerült rájönnöm sok beszélgetés után se, így beleillene a megcsalós dolog! Amúgy persze, mi, nők szeretünk kombinálni. Bár én már kinőttem és jó lenne, ha találkoztam volna olyan őszinte pasival, mint amilyen én vagyok nőben, de úgy látszik, nehéz velük megértetni, hogy "csinálj, amit akarsz, csak mondd el"...
2013. jún. 24. 10:12
 9/22 A kérdező kommentje:
7/8: Ahaa!:S (pedig ahogy egy szókimondó férfi ismerősöm mondta: "MII? Hát ez nem normális....", meg volna bőven jelentkező, én viszont hűséges vagyok -remélem nem olyanhoz, aki hozzám már nem az)
2013. jún. 24. 10:15
 10/22 anonim ***** válasza:
Miért ne olvashatta volna el azt a cikket? Én se hallottam még ilyen esetről, tök természetes szerintem, hogy az ember utánajár.
2013. jún. 24. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!