Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire gyanús szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyanús szerintetek? (ld. Lentebb)

Figyelt kérdés

Mikor a páromnak mondtam, hogy azt olvastam, egy híresség torokrákkal fizetett (az ok a HPV), amiért megcsalta a feleségét, furán reagált. Azt hittem, csak beképzeltem magamnak és szó sincs ijedségről, csak alapvetően magát a betegséget tartja durvának. De pár nappal később (egy külön töltött hétvége után) megkérdezte, én voltam-e már ilyen szűrésen. Mintha épp egy megcsalós filmet néztünk volna aznap.. Mondtam neki, hogy igen, azt is, hogy mikor (régóta vagyunk együtt, de nem rég voltam) és azt mondta, OK, akkor biztos ő se fertőzött. Nem egészen értettem a dolgot, hiába próbáltam többet beszélni róla, valami nem stimmelt, így rákerestem a böngészőben az előzményekre, és még aznap, amikor említettem a torokrákost, akkor megnézett egy férfiaknak szóló HPV-s cikket. A sztorihoz hozzátartozik, hogy hűségesnek és rendesnek tartom a párom, de mostanában komoly gondjaink voltak, aminek az alapja, hogy sokszor magányosnak érzem magam..

Így ezekkel együtt szerintetek mennyire esélyes, hogy megcsalt? (Igyekszem mindent megbeszélni, de határvonalon állok, ahol nem tudom, őrültség-e még hinni)

2013. jún. 24. 09:57
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

20-as nem tudom ezt mire írtad..

19-es vagyok, mi lett végülis megkérdezted tőle, hogy mi a helyzet?

2013. júl. 1. 09:13
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést, megkérdeztem, igen. Nem is emlékezett, hogy olvasott ilyen cikket, én meg mondtam, hogy de láttam.. Azt mondta, mivel arról beszéltünk, megnézte, ennyi. Ennyivel kell beérnem..:D Sajnos a körülmények összejátszanak, azok alapján durva dolgokat tudnék összerakni, ha akarnék. (Idegesítően laza munkakapcsolat egy lelketlen prostival stb.) DE a hitem az hatalmas.;)
2013. júl. 4. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!