Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire gyanús szerintetek? (ld. Lentebb)
Mikor a páromnak mondtam, hogy azt olvastam, egy híresség torokrákkal fizetett (az ok a HPV), amiért megcsalta a feleségét, furán reagált. Azt hittem, csak beképzeltem magamnak és szó sincs ijedségről, csak alapvetően magát a betegséget tartja durvának. De pár nappal később (egy külön töltött hétvége után) megkérdezte, én voltam-e már ilyen szűrésen. Mintha épp egy megcsalós filmet néztünk volna aznap.. Mondtam neki, hogy igen, azt is, hogy mikor (régóta vagyunk együtt, de nem rég voltam) és azt mondta, OK, akkor biztos ő se fertőzött. Nem egészen értettem a dolgot, hiába próbáltam többet beszélni róla, valami nem stimmelt, így rákerestem a böngészőben az előzményekre, és még aznap, amikor említettem a torokrákost, akkor megnézett egy férfiaknak szóló HPV-s cikket. A sztorihoz hozzátartozik, hogy hűségesnek és rendesnek tartom a párom, de mostanában komoly gondjaink voltak, aminek az alapja, hogy sokszor magányosnak érzem magam..
Így ezekkel együtt szerintetek mennyire esélyes, hogy megcsalt? (Igyekszem mindent megbeszélni, de határvonalon állok, ahol nem tudom, őrültség-e még hinni)
20-as nem tudom ezt mire írtad..
19-es vagyok, mi lett végülis megkérdezted tőle, hogy mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!