Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire gyanús szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gyanús szerintetek? (ld. Lentebb)

Figyelt kérdés

Mikor a páromnak mondtam, hogy azt olvastam, egy híresség torokrákkal fizetett (az ok a HPV), amiért megcsalta a feleségét, furán reagált. Azt hittem, csak beképzeltem magamnak és szó sincs ijedségről, csak alapvetően magát a betegséget tartja durvának. De pár nappal később (egy külön töltött hétvége után) megkérdezte, én voltam-e már ilyen szűrésen. Mintha épp egy megcsalós filmet néztünk volna aznap.. Mondtam neki, hogy igen, azt is, hogy mikor (régóta vagyunk együtt, de nem rég voltam) és azt mondta, OK, akkor biztos ő se fertőzött. Nem egészen értettem a dolgot, hiába próbáltam többet beszélni róla, valami nem stimmelt, így rákerestem a böngészőben az előzményekre, és még aznap, amikor említettem a torokrákost, akkor megnézett egy férfiaknak szóló HPV-s cikket. A sztorihoz hozzátartozik, hogy hűségesnek és rendesnek tartom a párom, de mostanában komoly gondjaink voltak, aminek az alapja, hogy sokszor magányosnak érzem magam..

Így ezekkel együtt szerintetek mennyire esélyes, hogy megcsalt? (Igyekszem mindent megbeszélni, de határvonalon állok, ahol nem tudom, őrültség-e még hinni)

2013. jún. 24. 09:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szerintem jelentsd be nelki halál konolyan, hogy "Tudom hogy megcsaltál...!!!"

Aztán figyeld a reakcióját... Lehet, hogy így bevall mindent, de ha meg nem utal semmi ilyesmire a mondandójában, akkor mondd meg neki, hogy csak vicceltél.

2013. jún. 24. 10:19
 12/22 anonim ***** válasza:
Az én exemnek egy barátja mesélte a hpvt, hogy a barátnőjénél rákot okozott, rengeteget szenved miatta, stb. Annyira megijedt, hogy azonmód elment orvoshoz (anélkül, hogy kértem volna vagy kommentáltam volna), pedig nem csalt meg, csak biztosra akart menni, hogy minden oké. Ő minden ilyet komolyan vett. Szóval nem feltétlenül megcsalás...
2013. jún. 24. 10:42
 13/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem bántásból, de miért kell csinálni a műsort? :) Elárulom neked, hogy ha nekem mond valaki valamit, amiről csak sejtésem van/nem vagyok biztos benne, akkor az első másodpercben, amikor lehetőségem van rá, rákeresek, hogy mi is az, amiről beszéltek velem. Személy szerint nem látok ebben semmi rosszat. Természetesen ha ezen felül is vannak problémáitok, azt beszéljétek meg, de csak azért mert elolvasott egy HPV-s cikket, én még nem aggódnék.

2013. jún. 24. 10:52
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerintem csak megijedt.

Ne izgulj, de ha idegesít a reakciója,kérdezz rá egyenesen.

(Melyik megcsalós filmet néztétek amúgy?)

2013. jún. 24. 11:57
 15/22 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Nem tudom, mi volt a címe, nem is bírtuk végignézni, annyira idegesítő volt az egész és egyikőnk se értette, miről akar szólni, de valami szekta kitalálta, hogy a kattant ribi megvuduzza, aztán jól felszedi más férjét/pasiját, a végén meg kiszívja a lelküket és eltárolják ezeket valahol..-.- :D
2013. jún. 24. 12:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ő gyanakszik rád?
2013. jún. 24. 13:41
 17/22 A kérdező kommentje:
Nincs miért, én (mindenki szerint) túl őszinte vagyok, de amit elmondok, abban sincs semmi "gyanakodnivaló".:)
2013. jún. 24. 21:32
 18/22 anonim ***** válasza:
De ha lát magán tüneteket, akkor természetes, hogy rád gyanakszik.
2013. jún. 24. 22:42
 19/22 anonim válasza:
74%

szia. "megkérdezte, én voltam-e már ilyen szűrésen" azt írod: voltál. milyen szűrésen voltál? mert a hpv-t csak hpv teszttel lehet kimutatni, ha baj van van, akkor esetleg a rákszűréseden látható, ha nincs baj az nem mutatja ki. Külön hpv teszttel lehet a hpv jelenlétét kimutatni és azt csak spec. helyen csinálnak az arcüregből. pl. hpv centrumban. legalábbis ez utóbbit én így tudom, ez nem biztos.

az előző rákszűréses dolgot pedig tapasztalatból tudom. amúgy mi 15 éve együtt vagyunk és mindkettőnk hűséges. legalábbis úgy tudom, nálam mégis hpv-t mutattak ki. a rákszűrés viszont teljesen negatív.. (legalábbis az utolsó az volt)

úgyhogy szerintem ha volt előző partnere akár attól is összeszedhette, vagy éppen te és nem is tudtok róla. évekig lappanghat mire okoz/vagy nem okoz tüneteket. lehet észre se veszitek a hpv fertőzést.

én csináltatnék a helyedben egy hpv tesztet ha eddig még nem tetted meg. nőgyógyásznál is lehet 5500 ft körül van. férfiaknak vagy bőr és nemigondozóban vagy urologusnál vagy hpv centrumban csinálnak. (amennyiben rá tudod venni)

mindenképpen rákérdeznék a helyedben, hogy mi a helyzet ez ügyben..

2013. jún. 25. 09:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Azt már le sem merem írni, hogy máshonnan és lehet HPV fertőzésed... De nem is írok többet, mert itt a nagyon okos félműveltek lepontoznak, mert olyat írnék, amit nem szeretnek olvasni.
2013. jún. 25. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!