Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Anyu megcsalja aput és apu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyu megcsalja aput és apu tud valószínleg róla. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Vagdosom miatta magam és...13/L
2014. aug. 2. 23:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
eldöntöttem hogy befejezem a vadosást :) Anyu most meg már azt csinál amit akar csak az öcsim ne érezze hogy baj van és remélem soha nem fogja az átélni amit én.
2014. aug. 3. 00:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Az öcsédért elsősorban a szüleid felelősek. Nem tudod megvédeni mindentől, és nem is a te feladatod. Előbb-utóbb úgyis észreveszi, hogy valami nincs rendben, és akkor már jobban jár, ha tud róla (persze csak a saját szintjén). Egy őszinte beszélgetés anyukáddal pedig neked is jót tenne.

ui: Örülök, hogy abbahagyod a vagdosást!

2014. aug. 3. 00:11
 13/15 A kérdező kommentje:
anyuval szinte semmit sem beszélünk :( az öcsém pedig még kicsi,tudatlan és ártatlan.
2014. aug. 3. 00:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg,de szerintem semmi közöd hozzá,hogy mit csinál az édesanyád.Te 13 évesen nem ítélheted el őt semmiért,meg ha idősebb leszel,akkor sem.Ha meg megcsalja apádat,azt lehet okkal teszi.
2014. aug. 3. 03:36
 15/15 anonim ***** válasza:
47%

Arra nem gondoltál,hogy talán édesapád hibája?Miért vagdosod magad?Rosszabb anya lett tőle?Ez csak apád gondja!De ha valószínűleg tud róla,akkor ezek szerint lesz*rja. Amúgy nem hiszem,hogy egy 6 éves gyerek teljesen felfogná,hogy mi az a megcsalás.

A legnagyobb probléma az,hogy vagdosod/vagdostad magad.Gondolkozz el rajta,hogy mi jogod lenne beleszólni anyád életébe,hogyha más férfival van.Engem hidegen hagyna és hagyott is volna,hogy a szüleim megcsalják e egymást vagy sem.Ez az ő házasságuk,nem az enyém

Ha megcsalják egymást,ha nem,attól függetlenül velem ugyanúgy bánnak,ugyanúgy a szüleim,ugyanúgy szeretnek,és nem szólok bele a magánéletükbe.

17/L

2014. aug. 3. 03:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!