Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarom, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom, hogy a férjem zenéljen. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Férjem zenél kissebb rendezvényeken, lakodalmakon. Ilyenkor mindig ki van téve a kísértésnek és félek, hogy egyszer majd nem tud ellenállni a szép lányoknak. A zenélés csak másodállás neki, nem feltétlenül kellene csinálnia. Most is egy buliban zenél, engem meg furdal a kíváncsiság, hogy vajon nem -e csavarja el neki egy fiatal csaj a fejét. Mit tegyek?
2014. aug. 2. 21:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férje szereti, akár 18 éves lények ugrálhatnak előtte meztelenül, akkor se fogja megcsalni.
2014. aug. 2. 22:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot tehetsz. Építsd fel az önbizalmadat! Akkor jobban meg fogsz tudni bízni benne.
2014. aug. 2. 22:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Irodában dolgozom, a penészvirág könyvelőcskékről és az unalmas közgazdászokról is tudnék mesélni.

Úgyhogy ha meg akar csalni, ahhoz nem kell zenélés és bulik.

2014. aug. 2. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarlak elkeseriteni,én dolgoztam az éjszakåban. Mindenki össze-vissza dugott a vendégekkel. Dj-k,pultosok,kidobók,tulaj. Ez megy a bulikon. Sok a filléres lo..ó.
2014. aug. 2. 22:53
 15/18 omba ***** válasza:
93%

Én meg egyetemen tanítok... hát ott is van egy-két szép kislány.

De nem úgy van az, hogy akkor az ember egyfolytában kísértésnek van kitéve...XD

Amikor volt rendes családom, akkor meg is jegyezte egy felnőtt nő, hogy annyira zárt vagyok, - kedves, meg udvarlós, -- de teljesen távoli.

Amióta nincs, azóta se ott csajozok, - én dolgozni megyek, nem másért, és fel sem vetődik, hogy azok a kis izék ott nők...

Veled változik a viselkedése, vagy csak úgy eszedbe jutott?

Ha olyan régen vagytok együtt, akkor gondolom a melleid se a múlt héten kezdet lógni, - szóval ha eddig nem zavarta, miért épp most kezdené?

Szerintem ne aggodalmaskodj ok nélkül!

2014. aug. 3. 01:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Az utcán is nagy ennyi erővel a kísértés. Zárd börtönbe... issssstenem. Ne legyél már ennyire paranoiás...
2014. aug. 3. 09:47
 17/18 anonim ***** válasza:
84%
Az én férjem is zenész, és hát elég jól is néz ki mellé, nem csak szerintem. Játszik több zenekarban is, így elég gyakran lépnek fel, a közönség teli olyan csajokkal, amilyen típust szeret (rockzenész egyébként, a rockos beállítottságú nőket szereti, ilyen vagyok én is). Ráadásul énekes-szólógitáros, szóval őt veszik észre először. De eszembe sem jut azt gondolni, hogy megcsalna. Undorítónak tartja a megcsalást, nem csak nekem mondja ezt, a haverjainak is. Megnézi a jó nőket, nem az, nyilván nem vak, de ha érzi, hogy egy csaj részéről forró a helyzet, megmutatja a jegygyűrűt és odébb megy szépen. Elmondása szerint lehet jól esne ott, akkor egy dugás egy jó nővel, de ezért az egyetlen (nem is biztos, hogy jó) szexért kockáztatni azt, amije van, a legnagyobb baromság lenne a világon. Nem minden zenész egy csajozógép, nem értem, hogy X év házasság után hogy nem sikerült még ezt a sztereotípiát elfelejtened...
2014. aug. 3. 10:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Magam részéről megértem az aggodalmad, mert látom, hogy sok nő hogyan veszti el női és emberi mivoltát, ha egy zenészről van szó. Még akkor is, ha az a zenész nem is olyan jó zenész, esetleg olyan hibákkal rendelkezik mint igénytelenség, alkoholizmus, túlsúly.. stb. Sok nő még akkor is eszét veszti és mindenre képes akár egy éjszakáért is. Szóval ha meg is bízol a férjedben, az biztos hogy intenzívebb kísértésnek van kitéve, ergo az ellenállás is neki sokkal nehezebb. Viszont nem foszthatod meg őt a zenélés örömétől, szóval nem tudsz mást tenni, mint szerető meleg otthont, kiegyensúlyozott házasságot adni a férjednek és mindig minden nap nyitva tartani a szemedet. Ez van.
2014. aug. 4. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!