Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem akarom, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom, hogy a férjem zenéljen. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Férjem zenél kissebb rendezvényeken, lakodalmakon. Ilyenkor mindig ki van téve a kísértésnek és félek, hogy egyszer majd nem tud ellenállni a szép lányoknak. A zenélés csak másodállás neki, nem feltétlenül kellene csinálnia. Most is egy buliban zenél, engem meg furdal a kíváncsiság, hogy vajon nem -e csavarja el neki egy fiatal csaj a fejét. Mit tegyek?
2014. aug. 2. 21:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
Próbálj meg bízni benne.
2014. aug. 2. 21:35
 2/18 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem bízol meg benne, akkor jobb ha mielőbb kiderül, mert egy ilyen kapcsolat (bizalom nélkül) fabatkát sem ér, hidd el.
2014. aug. 2. 21:37
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek elég a félrelépéshez, hogy csinos nöt lát, akkor teljesen mindegy, hogy zenélni jár, vagy csak megy az utcán, találni fog lehetöséget.

Ha meg normális, akkor akár meztelen lányok ugrálhatnal elötte, ettöl nem fog megcsalni.

De ha TE ennyire féltékeny vagy, és nem bízol benne, akkor miért vagy vele?

2014. aug. 2. 21:38
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Itt nem a zenéléssel van a baj, hanem veled. Ha meg akar csalni, akkor 1 sarokkal arrébb is megcsal. Nem kell ahhoz zenélni mennie, az utcán is vannak nők.
2014. aug. 2. 21:39
 5/18 A kérdező kommentje:
Lassan 26 éve vagyunk együtt, három gyerekünk van. Mi van akkor, ha nem vagyok elég jó neki?
2014. aug. 2. 21:39
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
Ha korlátozod, akkor annyi a kapcsolatnak. Szerintem itt a te önbizalmaddal vannak gondok.
2014. aug. 2. 21:43
 7/18 acelsziv ***** válasza:
70%
hát nem véleményeznélek... De inkább törődj magaddal és ne adj neki okot a félrelépésre. Ne legyél elhízott slampos trampli.
2014. aug. 2. 21:51
 8/18 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Három gyerek szülése azért nyomot hagyott rajtam. Lóg a mellem, csíkos a hasam stb.

2014. aug. 2. 21:56
 9/18 acelsziv ***** válasza:
61%

tudod én is láttam már 3-4 gyerekes anyukákat akik egyszerűen bombajól néztek ki. Mert figyeltek magukra, edzettek, jól öltözködtek. És láttam olyanokat is, akik a saját nagyanyjuknak néztek ki. Szürke arc, semmi smink, elhízva, megráncosodva bulldog pofával lógó ruhákban.

Szerinted melyik típust csalják meg könnyebben?

2014. aug. 2. 22:08
 10/18 anonim ***** válasza:
6%
Azért a válaszolók belegondolhatnának abba, hogy egy idősebb nőnek -még ha figyel is magára-, elég kevés az esélye egy fiatal nővel szemben. Ránctalan, friss pipihússá nem tud változni.
2014. aug. 2. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!