Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tehetnék? Szerintetek?
A férjem gyülőli a nőgyógyászokat.
Nekem viszont 3 hónapja késik a menzeszem ezért kénytelen voltam elmenni egy nőgyógyászhoz hogy megtudjam van e bajom.
Utána mivel az orvos sajnos semmi értelmeset nem tudott mondani el mentem még egyhez.
A párommal megbeszéltük hogy ha terhes leszek együtt megyünk ultrahangra viszont én elmentem egy rutin vizsgálatra aminek ultrahang lett a vége. Na most hogy ne legyen veszekedés viszont ma kitudodott.
Azt mondta, hogy Ő soha de soha nem akar tőlem gyereket és erről Ő tenni is fog és hogy milyen undorító vagyok és hozzá se szóljak.
Ha összeveszünk akkor mindig oda jukadunk ki hogy mekkora k***a vagyok inkább menjek és élvezkedjek had matasannak bennem úgyis azt szeretem csinálni.
A pénzen is sűrűn vita van hogy csak Ő keres én pedig nem mert azért nem akarok dolgozni mert szeretek inkább itthon dögleni meg csavarogni egésznap.
Pedig ha hazajön friss finom vacsirával,reggelivel várom mindig.
A múltkor nem főztem egyszer és erre azt válaszolta hogy "csak a k****k nem tudnak főzni"...
A kérdésem az, hogy szerintetek mit tegyek/tehetnék?
Vagy hogyan lehetne kiküszöbölni ezeket a veszekedéseket?
Szerintem az okozta ezt a változást, hogy a kedves feleség csak otthon vakargatja a kis seggét, a férje meg eltartja, ebből eredhet a frusztráltsága és a mostani énje. Keress munkát, ne azzal védekezz, hogy kis faluba nincs munka, nézzél körül a hozzátok közel eső város(ok)ban!
Ha pedig a szüleidhez sem akarsz visszaköltözni, akkor szimplán válogatós vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!