Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Őszintén, egy férj mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, egy férj mitől ennyire nem törődöm, unatkozom, le. Arok mindent?

Figyelt kérdés

3. babánkat várjuk,végre 2 fiú után lany,úgy ahogy terveztük.A veget taposom már....

Egyik terhességemnel sem volt ilyen poci simogatós stb,de legalább segített sok mindenben.Most semmit,annyit nem tesz meg,hogy legalább lefúrdesse fiúkat.Játszótérre ő aztán nem megy,strandra nem viszi oket,nem érdekli semmi,neki semmi felelőssége nincsen,ezek az én dolgaim,ezt mondja is.Ő mint aki egy 18 éves egyedülálló pasi azt csinál amit akar.Most is itt hagyott minket egész hétvégén egyedül,mert ő horgászni akar.Abban biztos vagyok,hogy tényleg ott van,és biztos nem csal meg.De akkor miért vannak ezek,miért unatkozik velünk?Ezt is közölte....

2014. aug. 2. 19:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Azt is írtam,hogy ez új,az előző terhessegnel segített.... De mindegy.Köszönöm mindenkinek aki tudott kedvesen véleményt írni!
2014. aug. 2. 20:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Soha nem erőltettem egy gyereket srm"

Te magad írtad, hogy ő már az utolsó kettőt sem igazán akarta... gyereket értelmes ember akkor vállal, ha mindkét fél 100%-ig biztosan szeretné, nem úgy hogy "naaa legyen már" - "hát jó..."

2014. aug. 2. 20:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ezt a pasit a fenébe. Nem tudsz elköltözni valahova? Akár szüleidhez is. Én még a szüléssel se várnék. Szerintem ha nem tisztel meg annyira, hogy végighallgasson, ott már nagyon nagy bajok vannak, nem cska egy kis félreértés.
2014. aug. 2. 21:06
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem írtam ilyet,hogy nem akarta őket.Azt irtam,hogy én tény hogy jobban szerettem volna,de ha ő nem akar valamit akkor az nem is lesz,mint ahogy fordítva is igaz.Ja valamit akar az ugy is lesz....de hagyjuk,egyértelműen valaki úgy látja én vagyok a hibás,de valahol biztos is különben nem lenne ez.Viszont a gyerekeket nem hagyom rám kenni!!!

Anyuhoz tudnék menni,de az az igazság szeretek,és a gyerekek is szeretnek itt élni,albérlet.Szeretném ha legalább ez megmaradna nekünk,ő könnyebben költözne szüleihez.

2014. aug. 2. 21:55
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, te kérdeztél, kaptál választ. Legalább gondold végig, hogy miért kaptál hasonló válaszokat, és ne mártírkodj!
2014. aug. 3. 09:06
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Jaj Kedves Kérdező, nem tudtad, hogy itt a fellegekben járó tinik írnak leginkább, és olyan sablonokban gondolkodnak, hoyg "gyereket a nő akar, a pasi nem", a "nő a gyerekkel fogja meg a pasit", a "nő csak a pénzre hajt", and so on.

Szerintem keress valakit, akit ismersz, és vele beszéd meg, ne az itt nyári szünetben unatkozó tinikkel.

2014. aug. 4. 06:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha a két gyerek születése előtt és után minden rendben volt, jó férj és apa volt, csak most változott meg, akkor annak biztos oka van. Nem kell se őt se magadat hibáztatnod ebben, egyszerűen csak derítsd ki mi az oka és orvosoljátok. Ha nem szereti a hosszú lelkizős beszélgetést (pl. az én férjem sem) akkor tudd meg máshogy az okát.

Ha unatkozik veletek, akkor csináljatok számára is érdekes programokat, közösen tegyétek vidámmá és érdekessé a családot és a családi eseményeket.

Ne minden csak a két fiúról szóljon, ha pl. otthon van, akkor ne folyton az legyen az elvárás, hogy foglalkozzon már veletek, hanem mindenki érezze jól magát. A gyerekek játszanak magukban amíg ti kettesben szórakoztok kicsit, vagy amíg apu elvonul pl. meccset nézni. Sokan ott hibáznak, hogy amikor megszületik a gyerek, azt hiszik onnantól nekik nincs életük, csak a gyerekről szól minden. Legyetek férfi és nő, ne csak apa és anya. Talán ez is hiányzik neki. A havi egy szerelmeskedésből is erre lehet következtetni...

Továbbá, próbáld meg élvezni te is azokat a dolgokat, amiket a férjed szeret csinálni. Például tarts vele te is horgászni. Nagyon jó időtöltés, a természet lágy ölén eltölteni órákat. Lehet olvasni, nagyokat sétálni, aludni, amíg az ember párja horgászik. Közös élmények, közös fotók, egy-egy ölelés, szemkontaktus és máris minden a változás irányába fordul.

Dióhéjban, nem kell mindig ugyanazt a lemezt feltenni "foglalkozz már a fiúkkal, foglalkozz már velem hisz terhes vagyok, segíts már otthon valamit", mert ez mindenkinek unalmas lenne egy idő után.

2014. aug. 4. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!