Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Őszintén, egy férj mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, egy férj mitől ennyire nem törődöm, unatkozom, le. Arok mindent?

Figyelt kérdés

3. babánkat várjuk,végre 2 fiú után lany,úgy ahogy terveztük.A veget taposom már....

Egyik terhességemnel sem volt ilyen poci simogatós stb,de legalább segített sok mindenben.Most semmit,annyit nem tesz meg,hogy legalább lefúrdesse fiúkat.Játszótérre ő aztán nem megy,strandra nem viszi oket,nem érdekli semmi,neki semmi felelőssége nincsen,ezek az én dolgaim,ezt mondja is.Ő mint aki egy 18 éves egyedülálló pasi azt csinál amit akar.Most is itt hagyott minket egész hétvégén egyedül,mert ő horgászni akar.Abban biztos vagyok,hogy tényleg ott van,és biztos nem csal meg.De akkor miért vannak ezek,miért unatkozik velünk?Ezt is közölte....

2014. aug. 2. 19:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolatban alapvetően mindenkinek jól kellene érezze magát, itt viszont egyikőtök sem élvezi. Szoktatok igazán őszintén beszélgetni? Érzitek, hogy szeretve vagytok? Ő akarta a gyerekeket, vagy csak beleegyezett? Mit mondott, miért unatkozik? Mi hiányzik neki? Sajnos , úgy néz ki ő kivonult ebből a kapcsolatból.
2014. aug. 2. 19:29
 2/17 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg az előző két gyereket sem akarta, csak elvárás, kényszer volt tőled, vagy a családtól. És úgy látszik, nem is szerette meg a családapa szerepet.

Nem sok értelme van így, mert ez nem igazi család.

2014. aug. 2. 19:33
 3/17 A kérdező kommentje:
Én jobban szerettem volna a 2.és 3. Babát is az teny,de nem erőltettem rá,nem is tudtam volna.Beszélgetni....sokszor próbáltam,de leráz mindig,hogy hülye vagyok,meg nem érdeklik ilyen hülyeségek,gyerekes vagyok....nem érzem,hogy szeretne,kivéve kb havi 1x amikor szexre vágyik.Akkor megmasziroz lelkesen,ölel,puszil....aztán másnap ujra ez a nemtörödöm stílus és nagyon fáj nekem.Egyszerűen nem értem....valamit biztos elrontottam ha ilyen,de tényleg nem találom mit
2014. aug. 2. 19:36
 4/17 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem lehet vele mmegbeszélni a kulonvalast?Mert már felhoztam neki,hogy akkor menjünk szépen szét,mert ez így nagyon nem jó....erre ugyanaz a lerázós szöveg
2014. aug. 2. 19:39
 5/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem vesz egyáltalán komolyan, ez látszik és a te mostani helyzetedben nem is reális a különválás. lehet, hogy te sem gondolod komolyan. pedig amíg nem érzi, hogy elveszíthet, így fog veled bánni :(
2014. aug. 2. 19:42
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
Azt hiszem neki arra kellettek a gyerekek, hogy bizonyítsa a haverok előtt a nemzőképességét. Biztosan büszke is rájuk, de ezek szerint még ő is egy nagy gyerek, akinek ennyire futja csak. Jól kifogtad, hát várd meg szerintem hátha felnő egyszer, addig meg fogadd el, hogy 4 gyereked lesz.
2014. aug. 2. 19:43
 7/17 anonim ***** válasza:
A foglalkozása ha nagyon lefárasztja lehet hogy a gyerekek nyüzsgése, esetleges hisztijei már túl sok neki ezért ki akar kapcsolni. A munkájában lehet nem teheti meg ezért a családjában teszi ezt. Ő nem fogja fel hogy ez számodra mekkora meló, és hogy oda kéne tennie magát is.
2014. aug. 2. 19:51
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

És te ennek az embernek szültél 3 gyereket? (Illetve még csak kettőt)

Egyébként te tudod, hogy szereted-e még, és hogy van-e értelme még egyáltalán az együttélésnek.

2014. aug. 2. 19:52
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Már miért akarna különválni, amíg te teljes mértékben ellátod, ő meg azt csinál, amit akar.
2014. aug. 2. 19:52
 10/17 A kérdező kommentje:

Te tudd,hogy hogy beszélsz velem!Ha nem tetszik akkor nem kell elolvasni,hát nem is ismersz!Soha nem erőltettem egy gyereket srm és mint írtam már,nem is tudtam volna rákényszeríteni!És mint írtam nem volt ilyen,segített,csak egyszerűen nem volt soha az a poci simogatós puszilgatós fajta,ezt most sem várom el tőle! Azt írtam a gyerekekkel kapcsolatban nem segít semmit,amúgy nincs rám kényszerűlve,mert simán megfoz,kimos stb...ez persze segítség igen,és sose volt,hogy ne köszöntem volna meg.Nekem az fáj,hogy a gyerekeivel nem képes semmire.

tehát ha innen nézzük akkor talán még én függenék tőle,de nem így van.Én csak annyit szeretnék megérteni miért lett ilyen.Próbálok mindenben helyt allni,amit elvarnek az csak a törődés fiúkkal és velem

2014. aug. 2. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!