Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti rangon alul házasodtatok?
Akár férfiak, akár nők.
Most direkt sarkítom, persze van középút, de a nagy különbségekre szeretnék fókuszálni.
Érhetjük a rangot úgy, hogy családi háttér (pl. a te szüleid értelmiségiek, míg a párodé tipikus prolik), vagy érthetjük úgy, hogy neked van karriered, neki nincs semmilyen, vagy az ő családja gazdag, a tiéd nem. Akárhogy értelmezhetjük!
Működik a dolog, vannak nehézségek? Ha igen, mik?
12: a kérdésben is írom, hogy direkt sarkítok, hogy vannak-e extrém durva különbségekkel író párok, mint az előtted író lány és a párja.:)
Olyan érdekes, mennyien hozzátok fel a pénzt, itt a gyakorin annyira jellemző ez.:) Bár lehet, hogy én vagyok a furcsa, és más embereket ismerek.
Rang..pff. Szánalmas ha valaki a végzettséget, a hátteret vagy a pénztárca vastagságát nézi mielőtt megismer és megszeret egy embert. Csak sajnálni tudom.....rettenetesen szegény ember az ilyen.
Amúgy ha ilyen "rangosan" nézzük, akkor azon alul házasodtam. Eszembe sem jutott, hogy ne csak az emberre fókuszáljak.... Mi sem vagyunk gazdagok, sőt diplomám sincs...de a férjem családja szegény. A víz sincs bevezetve a mai napig a házikójukba. És? Ettől még szeretni valóak mind!
Működik...szeretjük egymást és egymás családját is. Soha nem néztem le őket a körülményeik miatt! MINDIG csak azt nézem, hogy ki milyen ember. Nem számít, hogy néz ki...mennyi pénze van..vagy hány diplomája... Ezért sem tudom megérteni azokat, akiknek ez a legelső az értékrendjükben.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!