Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Amikor a házasságban elmúlik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor a házasságban elmúlik a szerelem, akkor azt a felek szokták közölni egymással? És utána mi lesz?

Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy megutálják egymást és el akarnak válni, hanem arra amikor elmúlik a szerelem és megmarad a szeretet. Én még nem vagyok férjnél, de van párom, és elgondolkodtam rajta, milyen fura lenne egyszer rádöbbenni hogy már nem vagyok szerelmes, de a férjem az életem része. Ezt be szokták vallani egymásnak? Vagy csak úgy jön? Ha az egyik fél bevallja, de a másik még szerelmes, akkor a másiknak nem töri össze ezzel a szivét? Remélem értitek a kérdést. Ez most nagyon szöget ütött a fejembe.

2014. júl. 23. 09:58
1 2 3 4 5
 31/46 Lupati ***** válasza:
Én sem hittem volna de váratlanul rádöbbentem ,hogy 25 év házasság után nem kellek a páromnak.Nincs veszekedés,anyagi gondok csak egy nagy közömbösség úgy fél/1 éve.Nem tudom mit kéne tennem,hogy visszahódítsam.A gyerekek felnőttek(3) hétköznapok ,hajtás,de nem ez a baj,mert van nyaralás közös programok.Csak azok is rosszul sülnek el.Nejem hideg mint a jég.Megunt úgy érzem.Tanácstalan vagyok:-((
2014. júl. 27. 21:27
 32/46 A kérdező kommentje:

Azt mondják, ilyenkor kell elmenni egy hétre nyaralni, amikor semmilyen otthoni témáról nem szabad beszélni, csak egymásra szabad figyelni.

Nem tudom mit lehet tenni, szerintem tegyél ki róla egy kérdést.

2014. júl. 28. 08:51
 33/46 anonim ***** válasza:
Egy hét nyaralás pihenés kettesben telefon net minden nélkül.. csak ti ketten!!! Közös programok lehet spontán dolgok is azok a jók még!!! S olyat csinálj amit régota szeretett volna a feleséged!!!!!
2014. júl. 28. 10:05
 34/46 Lupati ***** válasza:
Persze "kitettem" a kérdést de csak a "nem tudom" a válasz.A kettesben dolog már rég nem jön össze,mert ő nem akar kettesben velem menni.Mindig kell cipelni egy gyereket és ha szólok hogy most csak ketten akkor meg "mi bajom a gyerekkel" jön akik amúgy is az anyjuk majmai.Sokat megyünk külföldre/belföldre is de az sosem az igazi mert akkor nem velem foglalkozik(nem is akar)Most próbálok kedves lenni hozzá ahogy csak lehet de félek bohócot csinálok magamból.Az a furcsa hogy 30 évig tűrtem,nyeltem toleráltam,elnéztem a hülyeségeit háromszor is komolyan visszakönyörögtem magam a szakításból(ebben benne van az amikor még csak jártunk) mégis együtt maradtunk.Néha van egy hülye érzésem hogy sosem szeretett igazán de ez talán elég paranoid.Amiért ő ilyen magabiztos az a személyem tőle való anyagi függősége.Ez az igazság.kb 30/70 az arány amit leteszünk az asztalra.(kb 10 éve van ez)És mindig is éreztette ezt.Persze azt mondja mindig hogy nem az a baj.Szóval csak én kerülhetek ki ebből vesztesen.Ez az ami aggaszt, gondolom nem véletlen.Ő imád dolgozni nem az a baj ,hogy neki kell megteremteni a jövőt inkább hiányzik egyfajta tisztelet tőle amit sosem kaptam meg.Nyilván én is hibás vagyok de az ember olyan amilyen.Valamin képtelenség változtatni.Mindenesetre én minden férfitársamat óva inteném a női dominanciától. Hát ez van.köszi a támogatást!
2014. júl. 29. 20:57
 35/46 A kérdező kommentje:
Hát bocsi én azért sajnállak, sajnos sokszor vagyok én is domináns, de muszáj mert a párom meg sokszor határozatlan. Élj akkor úgy hogy ne foglalkozz vele, csináld azt amihez kedved van. Nem úgy értem hogy csald meg, azt azért csúnya dolog, de járd a magad útját, hisz ő is ezt teszi. Menj el horgászni a haverokkal, járj velük kocsmába (mértékkel!!), szórakozz. Ha vele nem is jössz rendbe, de legalább nélküle jól érzed magad.
2014. júl. 29. 21:16
 36/46 anonim ***** válasza:

Lupati:

őszinte leszek, több, mint valószínű, hogy a feleséged már nem tisztel, mint férfit, nem néz fel rád. Felcserélődtek a szerepek. Egy nőnél ez az érzés kihűlésének a kezdete, ha nem tiszteled a férjedet és nem férfiként tekintesz rá. Sajnálom.

2014. júl. 29. 21:30
 37/46 anonim ***** válasza:
Vedd a kezedbe az irányitást a gyerek(ek) otthon maradnak csak azért is vidd el valahova álj a sarkadra vidd el csak kettesben mutasd meg hogy a férfi te vagy!!!! Ha nem jön ez sem össze akkor azt javaslom én is amit a párom a kérdező foglalkozz a haverokkal horgászat kocsmázás foci stb tán észbe kap azon hogy ugymond nem foglalkozol vele!!! S az hogy én dőntés képtelen vagyok azt felejtsük el a párom NŐ nem mindig jó neki az amit eldöntök kitalálok igy persze azt mondom hogy akkor dönts TE.. nagyon nem domináns de mindegy!!!
2014. júl. 30. 01:10
 38/46 Lupati ***** válasza:
A nőm egy hülye mérleg és most normális :-) Egyébként eljárok haverokhoz nem satnyultam be.Én mindig is eltem a magam világát csak nem foglalkoztam vele eleget(szerinte)
2014. aug. 8. 16:43
 39/46 Lupati ***** válasza:
Hát nem lesz ennek jó vége.Eléggé kifelé megyünk ebből a kapcsolatból.46 éves fejjel megbolondult.Mit akar??
2014. aug. 29. 22:49
 40/46 anonim válasza:
Kergezo ez nekem nagyon is gyanus ahogy kiirtad a kerdest te veletlenul nem csalod meg a ferjedet vagy o teged????
2014. szept. 1. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!